Afbeelding
Bougie

Een nieuwe bougie nodig?

9 april 2020 om 17:02 Partnercontent

Veel autoproblemen zijn in principe makkelijk te verhelpen als je een beetje handig bent. Hier hoef je dus niet voor naar de garage of dealer. Je kunt namelijk gewoon onderdelen vervangen als ze versleten zijn. Het is dan wel handig als je precies weet hoe je dit zelf moet doen. Start de auto bijvoorbeeld niet goed en ontstaat er een raar geluid? Waarschijnlijk is de bougie dan versleten en dus aan vervanging toe. Dit kun je dus gemakkelijk zelf laten vervangen. Als je zelf weet hoe dit moet dan kun je zelf de bougie vervangen. Deze bougie zorgt er namelijk voor dat er een vonk overspringt en er een spanningspuls wordt gegeven bij de bobine. Maar waar koop je een nieuwe bougie?

Laat je bougie controleren
Denk je dat jouw bougie vervangen moet worden? Kijk dan eens op de website van MijnAutoOnderdelen.nl en bekijk hier de verschillende bougies. Geef hier jouw kenteken door of selecteer jouw automerk, zodat de meest geschikte bougie wordt getoond. Als je van tevoren even je auto laat controleren door een vakman weet je zeker dat het probleem aan de bougie ligt. Wellicht kun je er namelijk nog wel even mee doorrijden.

Alle auto onderdelen
De onderdelen die je vindt in het assortiment van MijnAutoOnderdelen.nl kun je gemakkelijk online bestellen. Het voordeel hiervan is dat je de onderdelen al de volgende dag in huis hebt. Je kunt dus direct aan de slag met het vervangen van je bougie. Zij verwerken direct een order en versturen je nieuwe bougie. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat jouw auto weer helemaal de oude is, want je kunt er meteen mee aan de slag. Toch niet helemaal het juiste onderdeel? Dan kun je ze binnen 14 dagen nog retourneren.

Meer weten over auto onderdelen
Vragen over verschillende auto onderdelen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van MijnAutoOnderdelen.nl. De specialisten kunnen namelijk al je vragen beantwoorden en je voorzien van een goed advies. Stuur bijvoorbeeld een mail, stuur een chatbericht via de website of bel ze gewoon even op. Zij zullen je zo spoedig mogelijk te woord staan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie