Afbeelding
Foto: Freepik

Op zoek naar degelijke bedrijfskleding of werkkleding?

7 augustus 2023 om 14:25 Partnercontent

Bent u op zoek naar degelijke werkkleding of bedrijfskleding? Bekijk dan eens het assortiment van Bevazet! Als leverancier van werkkleding zijn wij dé specialist in bedrijfskleding van Nederland. Wij voorzien onze klanten van een ruim aanbod in verschillende soorten werkkleding, van werkbroeken tot werkjassen. Deze werkkleding, ook wel bekend als bedrijfskleding, speelt namelijk een essentiële rol in verschillende industrieën en beroepen. Het geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgt ook voor bescherming en comfort voor de werknemers of particuliere klussers die het dragen. In deze blog zullen we de voordelen van bedrijfskleding bespreken, het belang van het dragen ervan benadrukken en de verschillende soorten werkkleding die Bevazet aanbiedt opnoemen. 

De voordelen van bedrijfskleding
Het dragen van bedrijfskleding biedt verschillende voordelen, zowel voor werknemers als voor het bedrijf zelf. Een van de belangrijkste voordelen is de professionele uitstraling die het creëert. Wanneer al uw medewerkers in eigen kleding rondlopen, kan dit rommelig overkomen. Ook heeft u geen invloed op de staat van de kleding, bijvoorbeeld of deze wel schoon of in goede staat is. Bedrijfskleding, die bijvoorbeeld is bedrukt met het bedrijfslogo en in dezelfde kleuren, geeft zowel medewerkers als klanten een gevoel van samenhang en eenheid. Het draagt bij aan het opbouwen van een herkenbare huisstijl, het draagt bij aan het teamgevoel van uw personeelsleden en het zorgt voor herkenbaarheid bij klanten en het grote publiek.

Goede werkkleding voor meer veiligheid
Daarnaast biedt werkkleding bescherming en veiligheid op de werkvloer. Afhankelijk van het soort werk kan werkkleding bescherming bieden tegen verschillende risico’s, zoals hitte, elektrische schokken, chemische stoffen of vallende voorwerpen. Hoe zorgvuldig er ook wordt gewerkt, ongelukken zijn niet altijd te voorkomen. Door de juiste kleding te dragen kan ernstig letsel wél worden voorkomen. De werkkleding vormt in sommige situaties de enige bescherming tegen het lichaam van de drager en de buitenwereld! Specifieke veiligheidskenmerken kunnen ook worden geïntegreerd in de bedrijfskleding, zoals reflecterende strips voor betere zichtbaarheid in donkere omstandigheden of kniebeschermers voor werknemers die veel moeten knielen. Door werknemers te voorzien van de juiste werkkleding vermindert het risico op letsel of ongevallen én de werkkleding kan ook nog eens worden aangepast aan de specifieke werkomstandigheden.

Meer werkcomfort met goede werkkleding
Bovendien biedt werkkleding ook meer comfort en een betere functionaliteit. Speciale materialen worden gebruikt om werkkleding duurzaam, ademend en gemakkelijk in onderhoud te maken. Zo werken we bij Bevazet alleen met hoogwaardig materiaal, zoals bijvoorbeeld duurzaam katoen. Werkkleding kan daarnaast worden ontworpen met het oog op de specifieke behoeften van verschillende beroepen, zoals extra zakken voor gereedschap, waterafstotende of vuurvertragende stoffen, of verstevigde knieën voor beroepen waarbij veel op de grond moet worden gewerkt. Deze speciale eigenschappen van de werkkleding dragen bij aan het comfort en de veiligheid van werknemers en verhoogt hun productiviteit op de werkvloer. Dat is wel zo prettig werken!

Oog professioneler met goede werkkleding
Het dragen van werkkleding is van groot belang, ongeacht de aard van het werk. Het toont professionaliteit en helpt om een goede indruk te maken op klanten en zakenpartners. Oude kleding zit natuurlijk comfortabel en werkt daarom lekker. Het is echter niet veilig en kan ook nog eens slordig of onverzorgd overkomen. Goede werkkleding straalt daarentegen betrouwbaarheid uit en benadrukt de expertise van werknemers, waardoor het vertrouwen van klanten wordt vergroot. Met goede bedrijfskleding laat u zien dat u oog voor detail heeft, dat u de uitstraling van uw bedrijf belangrijk vindt en dat u geeft om uw medewerkers.

Meer teamgevoel met bedrijfskleding!
Daarnaast kan bedrijfskleding ook het teamgevoel vergroten, omdat werkkleding ook een positief effect kan hebben op de motivatie en betrokkenheid van werknemers. Het gevoel van saamhorigheid dat ontstaat door het dragen van uniforme kleding versterkt het teamgevoel en vergroot de trots die werknemers voelen voor hun bedrijf. Door de kleding bijvoorbeeld te personaliseren, door de namen van de werknemers erop te drukken, wordt dit gevoel nog eens versterkt. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit en een betere werksfeer. Dat is niet alleen prettiger voor uw personeelsleden, maar komt ook beter over op de buitenwereld!

Welke soorten werkkleding bij Bevazet? 
Bij Bevazet kunt u terecht voor verschillende soorten werkkleding, zowel als particulier als een groter bedrijf. Of u nu één kledingstuk wil bestellen of meteen een hele kledinglijn, wij denken graag met u mee! Wij bieden bijvoorbeeld werkbroeken, werkjassen, veiligheidshesjes, werkschoenen of werkoverhemden aan. Onze kleding is gericht op alle soorten weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld korte werkbroeken voor de zomer of juist werkregenjassen voor de nattere maanden. Doordat u bij ons ook meteen de bedrijfskleding kunt laten bedrukken, of gebruik kunt maken van een Kleding Management Systeem, is de kleding volledig aan te passen naar de specifieke wensen en stijl van uw bedrijf. Bevazet ontzorgt u graag volledig in het gehele proces. Wilt u dus moeiteloos degelijke werkkleding aanschaffen? Dan bent u bij Bevazet aan het juiste adres! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie