Afbeelding
Foto Pexels

Comfortabeler werken en klussen met een werkbroek: Voor ieder beroep een passende (werk)broek

21 september 2022 om 00:00 Partnercontent

Of je nu in de bouw werkt, als hovenier of een handige doe-het-zelver bent.. Met een werkbroek maak je het karwei een stuk makkelijker. Even je rolmaatje of stanleymes snel kwijt? Dat kan in één van de speciaal ontworpen zakken van je werkbroek. Daarbij zitten werkbroeken ook comfortabel. De werkbroeken zijn zo ontworpen dat ze bij iedere klus aansluiten. Als je tegelzetter bent of stratenmaker, heb je extra behoefte aan goede bescherming voor je knieën. Hiervoor is een werkbroek met kniebescherming een fijne optie. 

Vele afmetingen en accessoires als extra op de werkbroek

Wat als je nu veel buiten werkt? Ook aan de verschillende seizoenen is gedacht. In de winter ga je anders gekleed als in de zomer. De omgevingstemperatuur is hierin ook belangrijk. Als je werkt in warme kassen of in de spuitcabine van een garage, pas je je kleding hierop aan. Voor iedereen die in de warmte van de kas staat is een werkbroek met lange pijpen niet erg comfortabel. Een werkbroek met korte pijpen is dit wel. Het biedt je stevigheid, functionaliteit en heeft een ventilerende werking. In het geval van de autospuiter, kan het zijn dat je juist kijkt naar de materialen waar de werkbroek van gemaakt is. Luchtig, ventilerend en sneldrogend. Er is veel mogelijk en het assortiment aan werkbroeken is divers.

Werkbroeken bedrukken

Wel eens aan gratis reclame gedacht? Laat dan je werkbroek bedrukken! Je kunt deze bijvoorbeeld laten bedrukken met het bedrijfslogo. Zo maak je op een slimme manier reclame. Zeker als je meerdere werknemers hebt of je bedrijf wilt promoten, is dit een mooie kans. Deze gratis reclame valt zeker op! Daarbij dragen veel werknemers hun werkkleding ook in de vrije tijd. Zo bereik je als werkgever ook nog eens een andere werkgroep van potentiële klanten. Als werkgever zorg je er daarnaast ook voor dat de kleding van je medewerkers beschermd is. Dat bespaart je uiteindelijk veel kosten en geregel.

Het bedrukken van een werkbroek gebeurd heel precies en met oog voor kwaliteit. Je kunt het bedrijfslogo aanleveren en deze wordt er stevig op bedrukt. De bedrukking van de werkbroek is  bestand tegen vele wasbeurten. Zo heb je lang plezier van de werkbroek met bedrukking. kan in vele varianten. Met de slogan van hun bedrijf, een afbeelding of een combinatie van allebei. Daarbij hebben de ontwerpers van werkkleding gedacht aan het werken met stoffen die sneldrogend zijn, ventileren en van goede kwaliteit zijn. Alles voor een fijne werkoutfit die er ook nog netjes uitziet.

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding laten bedrukken is iets wat je bij alle bedrijven terug ziet komen. Zowel de kleine bedrijven als de grote bedrijven investeren in het bedrukken van bedrijfskleding. En dit is begrijpelijk, omdat je zo een kans hebt om je bedrijf nog meer ‘in the picture’ te zetten. 

Laat je bedrijf extra opvallen en laat je bedrijfskleding bedrukken met het logo van jouw onderneming! Uit onderzoeken is gebleken dat mond-op-mond reclame en het zien van logo’s vaak nog beter werkt als digitale advertenties plaatsen. 

Daarbij werkt het vaak het beste in de reclamewereld als deze kort en krachtig is. Precies dus waar bedrijfskleding die bedrukt is aan voldoet! 

3 tips voor het vinden van de perfecte werkbroek

Wil je werkbroeken aanschaffen voor je medewerkers? Dan is het fijn om iets meer over de werkbroeken te weten. Er zijn verschillende werkbroeken. Hierbij 3 tips om zo jouw werkbroek snel te kunnen vinden. 

1. Stretch werkbroeken

De stretch werkbroek is nog een relatief nieuwe broek in het assortiment. Deze broek past zich soepel aan op je lijf, wat voor optimale bewegingsvrijheid zorgt. De laatste jaren zijn er modellen van de stretch werkbroek verschenen met smalle en rechte pijpen. Wil je een werkbroek die anders is als de klassieke werkbroek, met veel bewegingsvrijheid? Dan kan de stretch werkbroek zeker iets voor jou zijn!

2. Schilder werkbroek

De naam zegt het al, de perfecte werkbroek voor schilders. Maar ook voor alle klussers en andere handige mensen is dit een fijne broek. Deze witte werkbroek camoufleert verfspetters. Een spatje witte verf erop is dus niet een groot probleem. Daarnaast heeft de broek wel allerlei verstevigingen, die duidelijk in een andere kleur zijn aangebracht. Meestal zijn deze in het zwart uitgevoerd. Er is een ruime keuze in de uitvoering van deze broek. Denk aan extra zakken en ritsen, met kniestuk of zonder en lang of kort. 

3. Brandvertragende broeken

Voor een ieder die werkt in een omgeving met brandgevaar of gevaarlijke stoffen, is veiligheid nog belangrijker. Naast alle veiligheidseisen – maatregelen voor je werk, pas je de kleding hier ook op aan. Zo is er in het assortiment van werkbroeken een brandvertragende broek. Deze brandvertragende werkbroek geeft je de noodzakelijke bescherming. Ben je een lasser of werk je in een soortgelijke omgeving? Dan hoort deze werkbroek zeker bij je outfit!

Waar op letten bij het bedrukken van je werkbroek

Je wilt de bedrijfsreclame zo mooi mogelijk naar voren laten komen. Dat snappen we. Door onze jarenlange ervaring weten we waar jouw logo het mooiste op uitkomt. Ook kunnen wij advies geven over de afmeting en of je kiest voor kleur of juist niet. Als je een donker logo hebt en je kiest voor een donkere stof geven wij tips en tricks hoe deze het beste bedrukt kan worden. We denken graag in mogelijkheden. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het bedrukken van werkbroeken? En ben je al in het bezit van een slogan, bedrijfsnaam of logo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor je klaar!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie