Afbeelding
Foto door Jonathan Borba via Pexels

Een mooi trouwpak uitkiezen voor jouw bruiloft

16 januari 2024 om 14:07 Partnercontent

Wanneer je gaat trouwen, zal er veel geregeld moeten worden om dit de mooiste dag van jullie leven te laten zijn. Een dag waarop jullie je liefde aan elkaar getuigen. Een mooi trouwpak mag daarbij uiteraard niet ontbreken. Een vrouw besteedt veel aandacht aan het uitkiezen van haar trouwjurk, maar verwacht ook van haar partner dat hij er op en top uitziet. Er is volop keuze waaruit je kunt kiezen, dus er zit altijd wel iets tussen dat je zal aanspreken. Dit is de aangewezen dag om jezelf eens stijlvol in pak te hijsen. Doordat je er stijlvol en aantrekkelijk uitziet, zul je nog meer in de beleving kunnen opgaan en werkelijk terugkijken op een geweldig avontuur. In een ruime collectie trouwpakken voor heren vind je diverse stijlen aan trouwpakken voor heren. Alle pakken worden op maat gemaakt, waardoor jouw trouwpak perfect zal zitten.

Unieke ontwerpen uit eigen collectie

Het is een unieke ervaring om jouw trouwpak uit te kiezen en te passen. Een trouwdag is een evenement dat je naar alle hoop en waarschijnlijkheid slechts eenmaal in je leven meemaakt. Je wilt daarom op je best gekleed zijn en de trouwerij stijlvol benaderen. Henk ter Horst beschikt over een ruim assortiment aan trouwpakken voor heren, waarbij je uit diverse materialen, stijlen en kleuren kunt kiezen. Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit trouwpakken die voortkomen uit het eigen merk. Van design tot productie worden hier immers stijlvolle trouwpakken voor heren gemaakt, waarbij het ontwerp volledig in eigen beheer wordt verwerkt. Dit maakt het mogelijk om de laatste trends te volgen en deze in de eigen collectie te verwerken.

Juiste pasvorm uitkiezen

Op je trouwdag wil je een trouwpak dragen dat perfect zit. De pasvorm is hiervoor van essentieel belang. In de collectie van Henk ter Horst kun je kiezen uit diverse stijlen en modellen. Door verschillende trouwpakken te passen, ontdek je welk model het beste bij jou past. Het kan voorkomen dat de pasvorm niet geheel aansluit bij jouw figuur. Wanneer het trouwpak echter wel jouw voorkeur heeft, dan biedt de vermaakservice uitkomst. Geheel gratis wordt aan jou de mogelijkheid geboden om jouw trouwpak naar keuze te laten aanmeten, waarbij aanpassingen worden verricht die het trouwpak geheel passend maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de pasvorm, maar kunt elk type trouwpak eenvoudig passen en bekijken. Deze trouwgigant zorgt ervoor dat jouw trouwpak perfect aansluit en prachtig staat.

Design in kleur of print

Alle trouwpakken worden volgens een stijlvol design gemaakt van de beste materialen. Voor elke persoonlijke smaak is een perfecte outfit te vinden, waarin je je helemaal blits voelt. Je kunt kiezen voor een effen trouwpak, maar een print is uiteraard ook mogelijk. Er zijn bovendien diverse geruite trouwpakken verkrijgbaar binnen de ruime collectie aan trouwpakken. Je kunt jouw trouwpak online bestellen, maar ook hiervoor naar één van de trouwwinkels komen. Naast het trouwpak in opvallende of neutrale kleur, print of effen, vind je hier eveneens bijpassende accessoires. Kies een mooi trouwpak uit en geniet van een prachtige bruiloft. Een goed begin voor een gelukkig huwelijk, waarbij je eens eveneens op de website van het Kompas Sliedrecht vermeld staat wanneer je jouw diamanten huwelijk hebt behaald.

Anne van den Houten

advertentie
advertentie