Afbeelding
Foto Alamy

Een website voor makelaars: geef jouw onderneming een boost

9 maart 2023 om 12:10 Partnercontent

Een website voor jou als makelaar is een noodzakelijke tool voor professioneel succes. De virtuele wereld biedt een gouden kans om je bedrijf of zaak naar het volgende niveau te tillen.

Een website hebben als bedrijf of freelancer is in onze moderne maatschappij niet langer weg te denken. In een wereld waarin mensen heel wat belang hechten aan hun woning, wordt er in makelaars veel vertrouwen geïnvesteerd. Het grootste deel van de bevolking haalt het scherm erbij om informatie op te zoeken, te vinden, uit te filteren en beslissingen te nemen. Je potentiële klanten zijn dus grotendeels online te vinden. Je wilt hen natuurlijk bereiken en tonen wat je in huis hebt als professional. Je website is in het beste geval een kwaliteitsvolle, virtuele voorstelling van wat je bedrijf juist vertegenwoordigt. Een goed gebouwde en onderbouwde website is essentieel voor het genereren van nieuwe klanten, het boosten van verkoop en het onderhouden van goede klantrelaties.

Een specialist bij de hand voor je website

Bij Topsite specialiseren we ons precies daarin: een virtuele plek creëren waarbij makelaars en andere vastgoed op een ijzersterke manier worden weergegeven. Een websitebouwer die veel voeling en ervaring heeft met de essentie van jouw vakgebied, kan jou als bedrijf of professional op een bijzondere manier in de verf zetten. Of je nu een startend makelaarskantoor hebt of reeds jaren meedraait in de business; we hebben het nodige in huis. Naast een heel aantal templates die door de jaren heen zijn ontwikkeld, kan er ook op maat vorm worden gegeven aan je website al naargelang je behoeften en wensen. Via concurrentieonderzoek, een plan van aanpak en strategie wordt er gekeken naar de beste mogelijkheden voor jouw specifieke zaak of onderneming. Enkele kwaliteiten die we hoe dan ook bieden, ongeacht je keuze, zijn: een een volwaardig CMS systeem, volledig responsive, een uitgebreide woningpresentatie, en koppelingen met Realworks, Kolibri, Scarabee en Cubiceyes. 

Opties alom

Als je wilt dat je potentiële klant voor jou kiest, ben je aan het juiste adres bij Topsite. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je kiest voor een template, is er minimale voorbereiding nodig en kan je kiezen uit vijf vooraf gecreëerde ontwerpen. Je website staat binnen drie weken online in de vorm van Topsite CMS of Wordpress en hebt ook garantie op een basis vindbaarheid op Google. In het geval van maatwerk staat je website binnen acht weken online en kan je uitgaan van geoptimaliseerde vindbaarheid. Daarnaast bieden we nog bijzondere extra’s aan zoals meertaligheid op je website, de mogelijkheid voor klanten om online een bod uit te brengen, en nog veel meer. Ontdek het allemaal! 

Anne van den Houten

advertentie
advertentie