Vooraan van links naar rechts; Danny Stierman, Mark Jongeneel, Gert Jongeneel en Ruben Herwig. Achterstaande van links naar rechts; Boudewijn Brandwijk en Arie van Herk.
Vooraan van links naar rechts; Danny Stierman, Mark Jongeneel, Gert Jongeneel en Ruben Herwig. Achterstaande van links naar rechts; Boudewijn Brandwijk en Arie van Herk. Slydregt.NU

Slydregt.NU maakt kandidatenlijst bekend met nieuw talent.

Politiek

SLIEDRECHT Slydregt.NU heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Danny Stierman (secretaris en nummer 5 van de kandidatenlijst) vertelt: ,,We zijn super trots op onze kandidatenlijst voor de komende verkiezingen. Een lijst met nieuw talent en oude bekenden. Daarbij hebben we ook jonge kandidaten op de lijst staan. We hebben een gezellige lijst en iedereen is enthousiast om met de campagne te gaan starten. We hopen op deze manier voor het belang van elke Sliedrechter iets te kunnen betekenen. De verkiezingscampagne is nu echt begonnen. Het worden drukke weken tot 16 maart 2022. We hebben er erg zin in om samen als een mooi team een schitterende score neer te zetten en Sliedrecht weer groots te maken.”

Lijsttrekker Mark Jongeneel voegt toe: ,,Sliedrecht is een dorp met een rijke traditie waar we trots op mogen zijn en dat mag men in de Raad ook meer uitdragen. We moeten meer voor onze zaak gaan staan en minder over ons heen laten lopen door DuPont/Chemours, de Provincie en het Rijk. Ons verkiezingsprogramma zal gaan over vrijheid, veiligheid, eerlijkheid en meer inspraak voor de Sliedrechter in ons dorp. We proberen gewoon realistisch te blijven en we hopen hiermee het belang van de Sliedrechter te vertegenwoordigen.”

Kandidatenlijst:

Mark Jongeneel

Boudewijn Brandwijk

Gert Jongeneel

Arie van Herk

Danny Stierman

Ruben Herwig

Cora Haanskorf

Hayco van der Meulen

advertentie