Afbeelding
Danielle Zwanink

Vriendendienst in Gereformeerde Kerk Sliedrecht

24 april 2021 om 13:49 Religie

SLIEDRECHT ‘Dit is mijn lichaam.’ Voor de één is het een gewone opmerking. ‘Ja natuurlijk. Dit is mijn lichaam, en ik ben er blij mee.’ Voor een ander schuurt deze opmerking misschien. Wat kun je immers worstelen en vechten met je lijf. Hoe je met je lichaam omgaat - hoe je je lijf ervaart - vertelt vaak ook iets over je eigenwaarde.

Wat betekent je lichaam en hoe ga je daar mee om? Over deze vragen gaat het tijdens de Vriendendienst op zondag 25 april om 18.00 uur in de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6 te Sliedrecht.

Het is de laatste Vriendendienst van een drieluik (de eerste ging over ‘Burn-out’ en de tweede over ‘Depressiviteit en suïcidale gedachten’). Kan de Bijbel ons verder helpen in hoe we ons verhouden met ons lichaam?

In de Vriendendienst wordt ook in gesprek gegaan met Danielle Zwanink-Muilwijk. Daniëlle is gewichtsconsulente en auteur van het boek ‘Voldaan’De muziek wordt verzorgd door de eigen jongerenband. De dienst kan digitaal worden meegemaakt via de livestream die je vindt op de website: www.gksliedrecht.nl


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie