Afbeelding
Rabobank Lek en Merwede

Kiran Badloe trapt Rabobank Summerschool af met inspirerend webinar

2 augustus 2020 om 12:54 Zakelijk

SLIEDRECHT Rabobank Lek en Merwede is begaan met het lot van de vele clubs in de regio. Niet bij de pakken neerzitten maar samen de schouders eronder zetten en de koe bij horens vatten. Daar houden ze in deze regio van. Om die reden hebben zij de Summerschool langs de rivieren opgezet, waarbij drie topsporters een webinar geven. Dit doen zij niet voor niets: ,,Het is leerzaam om te zien hoe sporters omgaan met tegenslag en teleurstelling. Zij weten alles over twijfels en onzekerheid, maar ook over optimisme, een sterke wil en veerkracht", aldus directievoorzitter Roelf Polman. Dinsdag 28 juli trapte Kiran Badloe af in de eerste we­binar van de Summerschool. Met bescheidenheid vertelt Kiran Badloe in het eerste webinar over zijn route naar de top. Hij is het nieuwe boegbeeld van de Nederlandse windsurfers en gaat naar alle verwachting goud winnen in Tokio 2021.

CIRKEL VAN INVLOED Waar Kiran vooral de koppeling maakt met de moeilijke tijden die sportclubs en organisaties nu doormaken, is het accepteren van de wisselende omstandigheden die kenmerkend zijn voor zijn sport. Bij weinig tot geen wind of juist heel harde wind, je weet nooit hoe de race loopt voordat je start. Het is bijna een Cruijffiaanse uitspraak, maar een open mind om informatie binnen te halen en snel te kunnen schakelen is hierin cruciaal. Kennis delen is daarin opnieuw zeer nuttig voor zowel sportclubs als sporters. 

FOCUS OP HET PROCES Ook al is Kiran pas 25 jaar en heeft hij nog een rijke carri­ère voor de boeg, een nieuw aanstormend talent is op dit moment de trainingspartner van Kiran. Ook daarin staat het kennisdelen weer centraal. ,,Zodra het je niet meer moeilijk wordt gemaakt, bestaat de kans dat je motiva­tie en scherpte verliest.” De meest waardevolle tip die hij ons tot slot nog mee wil geven is om niet te focussen op het doel, maar op het proces. ,,Ga van Ik moet dit bereiken, naar Hoe ga ik dit bereiken? Je zult merken dat je efficiën­ter, gemakkelijker en met meer plezier je doelen bereikt.”

Kiran trapte af in de speciale Summerschool langs de rivieren die Rabobank Lek en Merwede organiseerde. Er staan nog twee inspirerende webinars op de planning: Op 25 augustus met zeilster Marit Bouwmeester en op 29 september met oud-schaatser Mark Tuitert. 

Met de Summerschool langs de rivieren wil Rabobank Lek en Merwede zoveel mogelijk mensen bereiken en inspireren. Als inwoners langs de rivieren kennen ze de kracht van water. Deze topsporters maken dus een logische verbinding met de regio. 

 Aanmelden voor één van deze webinars? https://rabo.nl/lm/summerschool

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie