EHBI Solar Systems levert en installeert de hoogste kwaliteit aan materialen voor duurzame zonnepaneel installaties.
EHBI Solar Systems levert en installeert de hoogste kwaliteit aan materialen voor duurzame zonnepaneel installaties. EHBI Solar Systems

Meer uit de zon halen met EHBI

Zakelijk

GIESSENBURG In deze tijden, waarin duurzaamheid en verantwoord energiegebruik een steeds prominentere rol spelen, biedt EHBI Solar Systems uit Giessenburg innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van zonne-energie.

EHBI Solar Systems levert en installeert de hoogste kwaliteit aan materialen voor duurzame zonnepaneel installaties. De combinatie met het doordacht uitwerken van systemen, het dynamisch koppelen aan grote verbruikers en de optie om overtollige energie op te slaan in een batterij, maakt van EHBI Solar Systems een onderscheidende speler in de markt.

ONUITPUTTELIJK De zon is een onuitputtelijke energiebron. Zonnepanelen zijn daarom een verstandige keuze. Met deze honderd procent groene energiebron wordt bijgedragen aan een duurzame wereld. De zon geeft haar energie in de vorm van warmte en licht; zonnepanelen zetten zonlicht om naar elektriciteit. Het paneel bestaat uit zonnecellen, die op hun beurt bestaan uit twee laagjes silicium. Als de zon op de zonnecellen schijnt, ontstaat er tussen die twee laagjes elektriciteit. Maar die elektriciteit is nog geen wisselspanning. Daarvoor is een omvormer nodig. De omvormer zet de gelijkspanning om naar bruikbare spanning voor het energienet. De opgewekte stroom uit de omvormer wordt direct verbruikt. Eventuele overtollige energie wordt aan het net terug geleverd. Een paneel levert per jaar gemiddeld voldoende energie om 2276 liter water te koken!

Zonnepanelen zijn voordelig. De energierekening wordt lager en de investering is binnen een aantal jaar terugverdiend. Het opwekken van duurzame stroom, vermindert de afhankelijkheid van stroomprijsstijgingen.

EHBI Solar Systems voorziet in het streven naar duurzame energieopwekking: met een groen geweten financieel verantwoord in de dagelijkse energiebehoefte voorzien. Waarbij advies op maat en de levering én installatie van zonnepanelen en randapparatuur de dienstverlening completeren. Als erkend installateur faciliteren de experts van EHBI op basis van kennis, kunde en ervaring de volledige levering en installatie van pv-panelen en randapparatuur zoals omvormers. Daarbij worden ze gesteund door een aantal leveranciers van topmerken.

HOOGSTE KWALITEIT De producten bieden de hoogste opbrengst, langste levensduur en beste garantievoorwaarden. Solar Systems geeft eerlijk advies met een realistisch maximaal te behalen rendement op de betreffende locatie. Ze gebruiken daarvoor aan de TU Delft ontwikkelde software. Met die software zijn ze in staat om de installatie exact op maat te maken en te optimaliseren voor de specifieke locatie. De medewerkers beschikken over de juiste ontwerp- en systeemkennis, bouwkundige kennis en hebben ruime ervaring in de installatie van zonnepanelen.

EHBI is constant op de hoogte van ontwikkelingen rond energieprijzen en terugleververgoedingen. Door het gebruik van rekenmodellen kunnen ze tot op de maand nauwkeurig uitrekenen wat de terugverdientijd van de installatie is.

EHBI Group is een snelgroeiende organisatie die zich heeft ontwikkeld tot een totaal installatiebedrijf voor onder andere exclusieve woningen, utiliteit en marine & offshore. Zij zijn volop in ontwikkeling en groeien als bedrijf dankzij hun goede referenties.

advertentie
advertentie