De salon van BROWNEYES met eigenaresse Jolanda Dekker (inzet).
De salon van BROWNEYES met eigenaresse Jolanda Dekker (inzet). BROWNEYES

Open Dag bij BROWNEYES

Zakelijk

SLIEDRECHT Schoonheidsinstituut BROWNEYES vindt dat na de inhaalslag na corona nu rust, ruimte en tijd genomen moet worden voor leuke dingen. En daar valt de Open Dag op zaterdag 17 september ook onder. Tussen 10 en 14 uur is iedere geïnteresseerde meer dan welkom om met eigen ogen de nieuwe ontwikkelingen die door vertrouwde gezichten worden gepresenteerd tot zich te nemen.

Eigenaar Jolanda Dekker is met haar zeven medewerkers druk geweest om een leuke presentatie te ontwikkelen van allerlei nieuwe en bestaande mogelijkheden.

Een deskundig visagist verzorgt advies over het gebruik van Jane Iredale make-up. Deze make-up laat de natuurlijke schoonheid het meest tot zijn recht komen, is makkelijk aan te brengen en biedt een natuurlijke dekking. De producten zijn 100% dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen. Het merk probeert ook zoveel mogelijk milieuvervuiling te verminderen door minder plastic te gebruiken in hun verpakkingen en te zorgen dat de producten gerecycled kunnen worden.

Een andere activiteit is het scannen van de huid, waarbij acht foto’s de huid intensief weergeven. Rimpels, pigmentvlekjes en huidschade worden van dichtbij gesignaleerd, terwijl ze met het blote oog nog niet zichtbaar zijn. Door deze direct te behandelen blijft de huid langer in goede conditie. Iedere behandeling bij BROWNEYES start dan ook met zo’n huidscan.

Een noviteit is hydro dermabrasie. BROWNEYES is één van de zeven instituten in Nederland die deze behandeling aanbiedt. Met een micro dermabrasie behandeling wordt de huid dunner gemaakt en ontdaan van overtollige cellen. Daarop volgt het hydrateren van de huid door middel van hydro dermabrasie, een intensieve massage met een geavanceerd apparaat. Dit wordt de hele dag uitgevoerd en ieder kan vanaf de andere kant van de stoel alle handelingen bekijken. Vanzelfsprekend hoort hier een uitgebreide uitleg bij.

Ook zijn tijdens de Open Dag diverse specialisten van de merken die BROWNEYES gebruikt aanwezig. Naast Jane Iredal gebruikt BROWNEYES regelmatig producten van Germaine de Cappuccini en Image Skincare. Wie wil mag een proefflits met de laser laten maken om zo het verschil tussen IPL ontharen en het intensieve ontharen met de laser zelf te ontdekken.

Naast de demonstraties en presentaties zijn er ook aanbiedingen. Bijvoorbeeld tien procent korting op producten en een aantal aanbiedingen voor behandelingen. Onder andere van de pedicure voetzorg of voor een massage. Er is een hapje en een drankje, het is gezellig en toegankelijk. En wie wil, kan gebruikmaken van de insta-bloemencirkel, waarbij later een bon van 100 euro wordt verloot onder diegenen die er een leuke post van hebben gemaakt.

BROWNEYES Schoonheidsinstituut, Thorbeckelaan 75, Sliedrecht. Telefoon 0184-633746 of www.browneyes.nl.

Afbeelding
advertentie
advertentie