Afbeelding
Gemeente Sliedrecht

Inloopavond glasvezel via Delta bij SKC Merwede/Multiplaat

30 december 2022 om 12:50 Zakelijk

SLIEDRECHT Er wordt keihard gewerkt door de mensen van Delta Netwerk om zoveel mogelijk Sliedrechters van een gratis glasvezelaansluiting te voorzien. Nu de keuze van het abonnement nog. Om je hierbij te helpen houdt korfbalvereniging Merwede/Multiplaat in samenwerking met Delta op dinsdag 10 januari een inloopavond voor alle inwoners van Sliedrecht in de kantine van de vereniging. Je kunt hier met al je vragen terecht over het afsluiten van een abonnement. Ook kun je op de avond zelf direct een abonnement afsluiten en word je geholpen door de specialisten van Delta om de juiste keuzes te maken.

Voor iedere aanmelding van een abonnement van Delta of Caiway via Merwede/Multiplaat, ontvangt de vereniging 50 euro. Deze inkomsten gaan we investeren in onze jeugdopleiding. Zelf profiteer je ook nog eens mee en krijg je 25 euro retour!

 De inloopavond voor vragen over glasvezel is op dinsdag 10 januari van 19.30 tot 21.30 uur, Thorbeckelaan 104 in Sliedrecht. Aanmelden kan via sponsoring@skcmerwede.nl of via de app 06-309 15 237. De koffie staat klaar en de inloopavond is voor alle inwoners van Sliedrecht.

Kan je deze avond niet aanwezig zijn, scan de QR-codes voor meer informatie over de abonnementen van Delta en Caiway en sluit een abonnement af via Merwede/Multiplaat.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie