Marjolein (derde van links op de foto) en Sanne (tweede van rechts op de foto).
Marjolein (derde van links op de foto) en Sanne (tweede van rechts op de foto). Bernadette Struijk

Kom korfballen bij SKC Merwede/Multiplaat

17 september 2022 om 15:10 Korfbal

SLIEDRECHT Op zoek naar een gezellige sport en lijkt het jou leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te sporten? Kom dan korfballen bij korfbalclub SKC Merwede/Multiplaat in Sliedrecht.

De coördinatoren van de kangoeroes en de F-jeugd stellen zich graag aan je voor. Marjolein: ,,Ik ben coördinator van de kangoeroes. Op zaterdagochtend zijn de kangoeroes te vinden op het korfbalveld. De trainers hebben van tevoren een leuke training bedacht, waarbij de kangoeroes op een laagdrempelige manier met korfbal in aanraking komen. Spelenderwijs gaan ze aan de slag met verschillende materialen, zodat ze de basis van korfbal leren.”

Sanne: ,,Ik ben coördinator van de F-jeugd. Met de F-jes trainen we één keer per week en op zaterdag spelen we een wedstrijd tegen verenigingen in de omgeving. Tijdens de training gaan de F-jes aan de slag met verschillende oefeningen, zodat ze spelenderwijs leren korfballen. Op zaterdag laten ze tijdens de wedstrijd zien wat ze hebben geleerd!”

Een keer meetrainen kan altijd. Als je kind 4 of 5 jaar oud is, stuur dan een mail naar kangoeroeclub@skcmerwede.nl. De kangoeroes trainen op zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur. Is je kind 6 of 7 jaar oud, stuur dan een mail naar f-jeugd@skcmerwede.nl. De F-jes trainen op dinsdag van 17.45 tot 18.45 uur. De veldtrainingen vinden plaats op het adres Thorbeckelaan 104 in Sliedrecht. Komen deze tijden voor jou niet uit of ben je ouder dan 7 jaar? Neem dan een kijkje op www.skcmerwede.nl en neem contact op met een van de andere coördinatoren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie