Mondzorg Sliedrecht heeft intrek genomen op Rembrandtlaan 51.
Mondzorg Sliedrecht heeft intrek genomen op Rembrandtlaan 51. P.G. Schouten

Nieuwe stek voor Mondzorg Sliedrecht

25 januari 2023 om 16:14 Zakelijk

SLIEDRECHT Tandartsenpraktijk Mondzorg Sliedrecht is verhuisd. In een zoektocht naar nieuwe praktijkruimte om preventieve behandelingen uit te kunnen voeren, heeft Mondzorg Sliedrecht intrek genomen op Rembrandtlaan 51.

Nicole Wiersma is naast tandartsassistente ook nauw betrokken geweest bij de verhuizing: ,,Wij geloven in een persoonlijke benadering en zorg op maat. Om deze zorg nog beter te kunnen aanbieden, zijn we op zoek gegaan naar een ruimte waar we controles en gebitsreinigingen konden gaan uitvoeren. Al snel kwamen we in contact met het nieuwe Medisch Centrum Rembrandt. Zij zijn eind 2021 geopend met onder andere een nieuwe apotheek in het centrum van Sliedrecht. Op de tweede etage zijn we in de zomer van vorig jaar gestart met de werkzaamheden om de ruimte geschikt te maken als preventiepraktijk.”

In eerste instantie was het de bedoeling alleen de controles en gebitsreinigingen onder te brengen op de nieuwe locatie, maar vanaf begin dit jaar is de gehele praktijk verhuisd. Wiersma: ,,Onze praktijk Carabelli aan de Thorbeckelaan zou dienst blijven doen voor tandheelkundige behandelingen zoals een wortelkanaalbehandeling of andere (gewenste) aanpassingen aan het gebit. Maar toen tijdens de verbouwing bleek dat ook de eerste etage beschikbaar kwam, hebben we besloten alles onder één dak onder te brengen. We zijn blij dat we per 1 januari 2023 al onze behandelingen plaats kunnen laten vinden in Medisch Centrum Rembrandt.”
Mondzorg Sliedrecht onderscheidt zich door de focus te leggen op het voorkomen van problemen in de mond. Dit doen onze tandartsen en preventie experts door te investeren in preventieve tandheelkunde. Tandarts Henk van Nie: ,,Wij geloven namelijk dat het voorkòmen van een ongezonde situatie in de mond altijd beter is dan het verhelpen van een ongezonde situatie. Speciaal voor kinderen van 0 tot 18 jaar hebben we de gratis ‘Gewoon Gaaf’ methode. Daarmee begeleiden we kinderen een gaaf gebit te hebben en te houden.”

Op zaterdag 11 februari is er een open dag. Iedereen kan langskomen tussen 13.00 en 18.00 uur om een kijkje te nemen op de nieuwe locatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie