Afbeelding
Quist Schoenen & Outdoor

Lever nu oude schoenen in bij Quist Schoenen & Outdoor in Hardinxveld-Giessendam

28 februari 2023 om 09:13 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Jouw versleten schoenen zijn geld waard. Lever oude schoenen in tijdens de Gouden Wissel Weken bij Quist Schoenen & Outdoor en ontvang €15,- korting op een nieuw paar. Dat is duurzaam.

,,Heb je geen plaats meer in de kast voor nieuwe schoenen? Krijg je zere voeten van de schoenen die je nu draagt? Dan is het tijd voor actie. Haal de bezem door de kast en doe de schoenen weg die je niet meer draagt, die je voeten pijn bezorgen of die kapot zijn. Lever ze tussen 28 februari en 11 maart in bij Quist Schoenen & Outdoor. Zo maak je plaats voor nieuwe aanwinsten en kun je weer lekker lopen.”

Wat gebeurt er met de ingeleverde schoenen? Alle ingeleverde schoenen gaan naar TexNL. Zij selecteren alle materialen zorgvuldig. Kunnen de schoenen nog gedragen worden? Dan gaan ze naar een tweedehands winkel. De afgekeurde schoenen worden gerecycled, zodat de grondstoffen niet verloren gaan.

,,Dus door jouw oude schoenen in te leveren, draag je jouw steentje bij aan een meer duurzame samenleving! Wij willen dat graag belonen. Daarom ontvang je van 28 februari tot en met 11 maart bij inlevering van schoenen € 15,- korting op je nieuwe paar.”

Kijk voor de actievoorwaarden op www.quistschoenen-outdoor.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie