Marja Sluimer toont met een trotse lach de nieuwste modellen.
Marja Sluimer toont met een trotse lach de nieuwste modellen. Sluimer schoenen

Sluimer Schoenen toont de laatste mode; herenschoenen in beeld

16 maart 2023 om 16:17 Zakelijk

SLIEDRECHT Sluimer Schoenen is een schoenenwinkel voor dames én heren. Met het zomerseizoen in aantocht is het daarom tijd om de herenschoen eens extra in de spotlights te zetten. Marja Sluimer toont met een trotse lach de nieuwste modellen en vertelt graag over de mogelijkheden.

Sluimer Schoenen is een goed toegeruste, ruime schoenenwinkel in het middensegment. De nadruk ligt op de verkoop van aantrekkelijke kwaliteitsschoenen met prettig loopcomfort tegen een betaalbare prijs. Marja en haar medewerksters adviseren graag, zowel bij de dames als heren.

Voor uitgebreide heren- (en dames) collectie van Rieker, zoals de sneaker, loafers, sandalen en de slipper kan men zeker terecht. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook betaalbaar en comfortabel.

Ze toont een herenschoen van Gabor en lacht: ,,Als een echtgenote ervaring heeft met dit merk en samen met haar man hier binnenkomt, dan moet deze direct gepast worden. Deze Rollingsoft herenschoen van Gabor is erg comfortabel en door de speciale loopzool zeer geschikt voor een stevige wandeling. Ook mooi in het assortiment zijn de sneakers en de loafers van Australian, verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties.’’

Ze benadrukt dat eerlijkheid en goede service belangrijke items zijn, waardoor de onderneming al jaren hoge ogen gooit. Ook het aanbod is divers. De merken ECCO en JENSZEN bieden bijvoorbeeld sportieve én geklede schoenen, het merk Ilse Jacobsen bij de heren uitsluitend sportieve schoenen.

Marja: ,,Ieder jaar doen we ons best om goede en modieuze schoenen in te kopen en ik heb het idee dat we daar weer uitstekend in geslaagd zijn. Loop eens vrijblijvend binnen en laat u verrassen.’’

Sluimer Schoenen, Burgemeester Winklerplein 18, Sliedrecht. Telefoon 0184-412977 of www.sluimerschoenen.nl of blijf op de hoogte via social media.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie