StudieActief gaat voor een persoonlijke aanpak met individuele begeleiding voor iedere leerling.
StudieActief gaat voor een persoonlijke aanpak met individuele begeleiding voor iedere leerling. Studiecentrum Sliedrecht
Advertorial

Studiecentrum Sliedrecht breidt uit met StudieActief; online vakbegeleiding via StudieActief

30 maart 2023 om 13:47 Zakelijk

SLIEDRECHT Studiecentrum Sliedrecht heeft met vak- en huiswerkbegeleiding al veel leerlingen geholpen om hun resultaten te verbeteren. En dat kan nu ook online via StudieActief. Het is mogelijk om bijles in alle vakken te nemen. Ideaal voor leerlingen die wat verder weg wonen of die om een andere reden niet op locatie kunnen komen. StudieActief gaat voor een persoonlijke aanpak met individuele begeleiding voor iedere leerling.

Deze persoonlijke aanpak staat ook centraal bij de examentrainingen. Ze zijn altijd een-op-een en worden gegeven in de meivakantie van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei. Vorig jaar resulteerde dat in hoge slagingsresultaten, het streven is om deze dit jaar te herhalen. Wie in aanmerking wil komen voor extra hulp, kan zich aanmelden op de website.

ERG SPANNEND 

De laatste maanden van het schooljaar zijn voor veel leerlingen uit de lagere klassen ook erg spannend. Door tijdens intensieve huiswerkbegeleiding twee uur flink aan de slag te gaan met al het maak- en leerwerk, het inrichten van een goede planning en het bespreken van verschillende leerstrategieën, krijgt het leerwerk alle ondersteuning die het nodig heeft. Bij de vakbegeleiding richten de medewerkers van Studiecentrum Sliedrecht en StudieActief zich een uur lang op één vak en geven veel inhoudelijke uitleg.

DRIE SCHOLEN 

Beide organisaties werken nauw samen met drie scholen voor voortgezet onderwijs in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Ook steeds meer studenten uit het MBO en HBO melden zich aan. De competente begeleiders geloven in de mogelijkheden van leerlingen en gaan ervoor om het beste in hen naar boven te halen. ‘Begeleiding op maat – met goed resultaat’ is en blijft het streven.

Studiecentrum Sliedrecht, telefoon 0184-750616 of 06-12869851. Meer informatie staat op www.studiecentrumsliedrecht.nl, www.studieactief.nl of op social media.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie