Bouwcenter Esselink levert alle materialen voor de bouw.
Bouwcenter Esselink levert alle materialen voor de bouw. Bouwcenter Esselink
De Specialist

Professionele materialen en vakkundig advies bij Bouwcenter Esselink in Hardinxveld-Giessendam

1 juli 2023 om 19:59 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM De mensen van Bouwcenter Esselink zijn vakmensen. En ze verkopen hoogwaardige bouwmaterialen. Maak je kwalitatief goed werk, dan ga je voor de materialen van je bouw, verbouwing of renovatie naar Esselink in Hardinxveld-Giessendam.

Bouwcenter Esselink levert alle materialen voor de bouw. Loop of rijd maar eens binnen. De grote drive-in nodigt uit om je materialen snel en gemakkelijk in te laden, veilig en droog. De kwaliteitslat ligt hoog: professionele materialen voor vakmensen. Want daar richt Esselink zich op.

In de drive-in pak je de grotere materialen zoals hout, plaatmateriaal, isolatie, stenen, gevelbekleding, deuren, mortels of tegellijmen. In de Bouwshop zet je de puntjes op de “i” met je gereedschap, ijzerwaren, kitten, werkkleding en nog veel meer.

(Tekst gaat verder onder de foto)


Bouwcenter Esselink levert alle materialen voor de bouw. - Bouwcenter Esselink

ADVIES

Goed advies over toepassing of verwerking van materialen hoort erbij. En dat zit er bij Esselink als vanzelfsprekend in. Ben je niet zeker over het voorstrijkmiddel voor je stuclaag? Of wil je zeker weten dat je jouw gevelbekleding op de goede manier verwerkt? Vraag het aan de adviseurs van Esselink.

De adviesrol gaat heel ver. Overweeg je als ZZP’er of aannemer om een houtskelet casco te gaan zetten? Of zoek je alternatieven voor een betonnen dakpan? Dan helpt de adviseur van Esselink je hierbij.

(Tekst gaat verder onder de foto)


De adviesrol gaat heel ver. - Bouwcenter Esselink

LOGISTIEK

De vestiging in Hardinxveld-Giessendam ligt 2 minuten rijden van de A15 (afslag 25) en aan de doorgaande weg van Sliedrecht naar Hardinxveld-Giessendam (de Peulenlaan). Dit maakt het heel makkelijk om snel even binnen te rijden.
Laat je je materialen liever op de bouw bezorgen? Dan worden deze door de eigen transportvloot bezorgd, of het nu in de polder is, op de werkplaats, of op een locatie in het centrum van het dorp of de stad.

Voor grootschalige renovaties voor bijvoorbeeld woningcorporaties heeft Esselink een praktisch logistiek concept ontwikkeld, waarbij reductie van transportbewegingen, spitsmijding en overlastvermindering centraal staan.

(Tekst gaat verder onder de foto)


De vestiging in Hardinxveld-Giessendam ligt 2 minuten rijden van de A15 - Bouwcenter Esselink

BETROKKEN FAMILIEBEDRIJF

Bouwcenter Esselink is in 2022 gestart met een vestiging in het voormalige pand van Van Andel aan de Industriestraat in Hardinxveld-Giessendam. De historie van Esselink gaat ver terug. Al 110 jaar geleden - in 1913 - startte de oprichter Cornelis Esselink in Middelharnis een kleine betonfabriek en bouwmaterialenhandel. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalleverancier voor de bouw met 6 vestigingen in zuidwest Nederland en 130 medewerkers. Nog steeds is het een familiebedrijf, waar nu de 4e generatie (fam. Van Dieren) aan het roer staat.

Wat is de kracht van het bedrijf? Dat zijn vooral de korte lijnen en betrokken medewerkers. Esselink doet zaken op basis van een langdurige relatie met de klant en een gedegen kennis van de bouw en bouwmaterialen.

Directeur Taco van Dieren zegt: ,,In de regio van Hardinxveld-Giessendam voelden we ons al snel thuis. Er wordt hier hard gewerkt. Mensen en bouwers houden van een no-nonsense-aanpak. En dat past ook wel bij ons. Even een praatje, een goed advies, een goeie kop koffie (een “baksie” zeggen we toch hier?) en dan weer aan de slag.”

Bouwcenter Esselink – Industriestraat 16 – Hardinxveld-Giessendam, www.esselink.nlhardinxveld@esselink.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie