Afbeelding

Reünie voetbalvereniging Sliedrecht

5 maart 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan organiseert de voetbalvereniging Sliedrecht op vrijdag 16 maart een spetterende reünie voor (oud) leden in de kantine. De jubileumcommissie heeft er voor gekozen om de namiddag te reserveren voor de (oud) leden van 50 jaar en ouder. Voor hen zullen de deuren van de kantine al rond 15.30 uur opengaan. Rond 19.00 uur zullen ook de (oud) leden jonger dan 50 jaar kunnen aanschuiven.

Gedurende deze middag en avond zullen er oude films worden gedraaid en zal er een overzicht, middels een tentoonstelling van honderd jaar v.v. Sliedrecht worden vertoond. Daarnaast zijn er veel foto boeken en krantenknipsels om de historie weer te laten leven. Dit alles onder het genoeglijke genot van een hapje en een drankje. Deze middag en avond is vooral bedoeld om al die oude verhalen weer eens uit de kast te halen. Inmiddels hebben zo'n kleine vierhonderd mensen zich aangemeld maar in de praktijk zal de aanwezigheid gespreid zijn vanaf eind van de middag.

Ook een groot aantal oude trainers hebben toegezegd te komen van zoals Cobus Oosting, Wim van Duren maar ook vele ex-eerste elftal spelers uit het veleden.

Een ieder die lid is geweest, of nu nog, en toch graag bij de reünie aanwezig wil zijn, kan zich nog aanmelden via de link op de website van de voetbalvereniging of via e-mail: dirkhermy@hetnet.nl.

advertentie
advertentie