Afbeelding
Waardeburgh

Brug in aanbouw bij zorgcentrum Parkzicht

27 april 2022 om 12:57 Wonen

SLIEDRECHT Bij zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht wordt momenteel een grote loopbrug gebouwd. Maandag en dinsdag werd de complete houtconstructie opgetrokken. De verwachting is dat de volledige brug voor de bouwvak gereed zal zijn.


Sinds maart 2021 vindt er in en bij zorgcentrum Parkzicht van Waardeburgh een grootschalige verbouwing plaats. Meer ruimte en bewegingsvrijheid voor de bewoners zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Op de eerste etage zijn inmiddels meerdere kamers ingericht voor kortdurende opname. En op de tweede en derde etage zijn kleinschalige woon- en leefruimtes gecreëerd.

De brug die nu wordt geplaatst verbindt op de tweede en derde etage de beide zijden van het zorgcentrum met elkaar, zodat bewoners straks rondom kunnen lopen. Na de bouw van de brug zal er nog een beleef- en beweegtuin worden aangelegd.

Meer informatie Op www.waardeburgh.nl/verbouwing-parkzicht is meer informatie te vinden over de verbouwing van het zorgcentrum. Wie voor nu of in de toekomst interesse heeft in wonen in zorgcentrum Parkzicht kan contact opnemen met de woonzorgconsulenten van Waardeburgh via 0800 - 456 0 456.

Afbeelding
Afbeelding

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie