Afbeelding

Lotte van Drunen ijzersterk in Dutch Masters of Motocross 125 in Oldebroek

Overig

SLIEDRECHT Lotte van Drunen heeft een ijzersterke tweede wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross 125 in Oldebroek weten te rijden. Van Drunen weerde zich in beide manches kranig en kwam op een zevende en een achtste plaats over de finish. 

Lotte had er veel zin in en begon gemotiveerd aan de tijdtraining. Meerdere keren zette ze aan om een scherpe tijd neer te zetten. In haar achtste ronde wist ze haar snelste tijd neer te zetten waarmee ze de sessie afsloot op een nette zesde tijd. 

De start van de eerste manche was goed maar bij het aanrijden van de eerste bocht kwam ze met een andere rijder in aanraking waardoor ze het gas even dicht moest doen. Lotte reed een zeer sterke wedstrijd en wist de manche van een klein half uur goed vol te houden en wist als achtste over de finish te komen. 

De start van de tweede manche was minder goed maar gelijk wist ze in de eerste bocht al veel goed te maken. Ook in deze manche kwam ze sterk voor de dag en wist er een nette achtste plaats uit te halen. 

Met een 7-8 in de manches eindigde Lotte op een achtste plaats in het dagklassement en staat nu zesde in de tussenstand van de Dutch Masters of Motocross 125. Op zondag 1 mei gaat het kampioenschap verder in Harfsen maar voor het zover is zal Lotte zich eerst dit weekend proberen te kwalificeren tijdens de derde wedstrijd van het EMX125 Kampioenschap in het Letse Kegums. 

Afbeelding
advertentie