Afbeelding
SLTC

Open dag bij S.L.T.C. in Sliedrecht

13 maart 2023 om 09:19 Tennis

SLIEDRECHT Bij tennis- en padelvereniging S.L.T.C. zijn ze helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. S.L.T.C. gaat de samenwerking aan met Standaart Tennis & Padel.

Voor menigeen is Wouter Standaart een bekende in de regio. Deze geboren Sliedrechter is zijn tenniscarrière begonnen bij de jeugd van S.L.T.C., waarna deze een flinke vlucht heeft genomen. Stad en land is hij afgereisd om punten te pakken op de ATP ranglijst. Inmiddels heeft hij ook reeds vele jaren ervaring als trainer op de tennisbaan.

Daarom is nu de vereniging enorm blij dat hij weer terug wil keren naar zijn roots, maar nu met zijn tennis- en padelschool. Onder andere bijgestaan door zijn broer Arnoud en diens zoon Colin zullen ze de lessen in tennis en padel verzorgen.

De mannen zijn enthousiast om aan de slag te gaan in Sliedrecht. ,,Ik heb destijds als klein mannetje de eerste steen van het clubhuis nog gelegd en voel me vereerd om op deze manier terug te kunnen keren”, aldus Arnoud.

Op zaterdag 25 maart wordt het seizoen feestelijk geopend tijdens een toernooi tennis en padel, in de ochtend voor de jeugd en in de middag voor de volwassenen. Iedereen kan kennis komen maken met tennis en padel, de snelst groeiende sport van dit moment. 

Marjanne Dijkstra

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie