Afbeelding
Sliedrecht Sport

Alle jeugdteams Sliedrecht Sport bekeren door

22 december 2019 om 20:40 Volleybal

SLIEDRECHT Zaterdag de 21ste was het Bekerdag voor de volleyballers in Regio Zuid. De vier jeugdteams van Sliedrecht Sport die in actie kwamen, wisten alle sets winnend af te sluiten en dus zijn ze allemaal door naar de halve finales. Heren 3, het enige seniorenteam in de Beker, eindigde op de tweede plaats in de poule. Voor hen houdt het Bekertoernooi op.

De jongens namen het op tegen streekgenoten. Jongens B won met 3-0 van Next Volley. Dezelfde cijfers prijkten op het scorebord bij Jongens A, maar zij speelde tegen WIK uit Groot-Ammers. Jongens C was in de vorige ronde al uit het toernooi gekegeld.

Bij de meiden had Meisjes A een bye, omdat Next zich teruggetrokken had. Meisjes B en C kweten zich prima van hun taak. De jongste meiden rolden Voleco en Next op met twee keer 2-0. De B-meiden deden hetzelfde met Voltena en VCN.

De halve finales worden op 29 februari gespeeld in de Sliedrechtse De Basis.

Heren 3 nam het in Capelle a/d IJssel op tegen Ledub uit Budel en Symmachia uit Roosendaal. De eerstgenoemde wedstrijd werd een glorieuze overwinning met 2-0, de laatstgenoemde ging echter verloren, waardoor de Roosendalers door zijn en wij helaas niet.

Op de foto de Meisjes B-selectie, bestaande uit een mix van Meisjes B1, A1 en Dames 3, na hun overwinningen in Capelle a/d IJssel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie