Afbeelding
José Kraaijeveld

MerweRTV Top 100 aller tijden komt er weer aan

19 oktober 2020 om 08:53 Activiteiten

SLIEDRECHT Vrijdag 11 december vindt de vierde editie van MerweRTV’s Top 100 aller tijden plaatsvinden. Een inmiddels twaalf uur durend spektakel van twaalf uur ‘s middags tot middernacht. Te volgen op MerweRadio, MerweTV en via internet op www.merwertv.nl. Gepresenteerd door het duo Berg en Ko, bekend van het ShockCafé op vrijdagavond bij MerweRTV.

Tot het einde van de maand november kan iedereen zijn of haar Top 5 inleveren in de brievenbus van MerweRTV aan het Dr. Langeveldplein of opsturen naar Postbus 1011, 3360 BA in Sliedrecht. Per mail kan dit naar bergwerf@gmail.com.

Het aantal inzendingen overtreft nu al bijna dat van afgelopen jaar, dus de 500 gaat ruimschoots gepasseerd worden. Net als vorig jaar krijgt elk nummer van je Top 5 één punt. Nieuw dit jaar is dat de uitzending nóg interactiever wordt, vanuit de coronaproof ingerichte studio! 

In de week voorafgaand aan de uitzending, die weer mogelijk gemaakt wordt door veel vrijwilligers van het plaatselijke radiostation, zal de Top 100 weer opgenomen zijn in Het Kompas. Nog niet gestemd? Doe dat dan snel.

advertentie
advertentie