Stichting Dag voor een Lach is het goede doel van de Vierdaagse Alblasserwaard 2022 (Henk van ’t Pad, Denise Brocx, Mariëlle de Bruijn, Desiree Aantjes).
Stichting Dag voor een Lach is het goede doel van de Vierdaagse Alblasserwaard 2022 (Henk van ’t Pad, Denise Brocx, Mariëlle de Bruijn, Desiree Aantjes). Vierdaagse Alblasserwaard

Inschrijvingen Vierdaagse Alblasserwaard 2022 geopend

4 februari 2022 om 14:34 Activiteiten

SLIEDRECHT De inschrijvingen voor de 24ste editie van de Vierdaagse Alblasserwaard van 25 tot en met 28 mei zijn geopend. Een bijzondere editie, want een deel van het inschrijfgeld van de fiets- en wandelroutes komt ten goede aan Stichting Dag voor een Lach.

De recreatieve & toeristische (Den Hâneker) ondernemers in de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden zijn zeer enthousiast om de deuren weer te kunnen openen voor de deelnemers aan dit prachtige evenement. Samen met onze sponsoren, stakeholders en partner Rabobank Lek en Merwede ligt er weer een draaiboek klaar met variërende fiets- en wandelroutes door de polder, dagelijks entertainment en vertier voor jong & oud op het terrein en onderweg. Inschrijven voor één of meerdere dagen is vanaf nu mogelijk via www.vierdaagsealblasserwaard.nl. Op de dag zelf zijn beperkt tickets beschikbaar, we adviseren dus voor 20 mei in te schrijven om verzekerd te zijn van een startbewijs.

Voor de editie van 2022 is er gekozen voor ‘Lach voor een dag’ als lokaal goed doel. ,,Een deel van het inschrijfgeld doneren we aan deze stichting welke zieke kinderen een onvergetelijke woensdag bezorgt bij een theatervoorstelling bij van Hoorne Entertainment, Avonturenboerderij Molenwaard of een andere vrolijke entertainmentactiviteit voor de hele familie. Ons motto ‘samen sterk voor de streek’ komt ook in deze samenwerking weer volledig tot zijn recht. Vanuit de Vierdaagse Alblasserwaard (initiatief van Den Hâneker) steunen we de stichting ‘Lach voor een Dag’. De stichting levert extra ondersteuning in de uitvoering van het evenement”, aldus Mariëlle de Bruijn.

Evenement Highlights 2022

Vier dagen wandelen (afstanden 5-10-15-25-30-40 km) of fietsen (30-40-60-80 km)

Family proof route op donderdag voor de 30km fietsroute en 10km wandelroute (incl. puzzeltocht)

KennedyMars ‘De 80 van de Oude Hollandse Waterlinie’

Dagelijks entertainment bij de tent in Hoornaar, incl. Fien & Teun optreden op donderdag- en zaterdagmiddag op het HannesHoeve kidsplein

Streekparade op zaterdag 28 mei in Hoornaar bij de tent

Om een vierdaags evenement, inclusief Kennedymars in de nachtelijke uren, te organiseren kunnen we extra handjes gebruiken. Zowel in aanloop naar het evenement (uitzetten routes), als tijdens de dagen zelf (EHBO, bemanning rustpunten, informatiebalie). Lijkt het je leuk een bijdrage te leveren aan dit evenement, schroom dan niet contact met ons op te nemen per mail info@vierdaagsealblasserwaard.nl. Belangstellenden zijn ook welkom om vrijblijvend de informatiebijeenkomst op vrijdag 18 februari bij de Bovezolder in Meerkerk bij te wonen (aanvang 19.30 uur).

Info: www.vierdaagsealblasserwaard.nl (voorinschrijven mogelijk tot 20 mei), FB en Instagram @vierdaagsealblasserwaard.

Esther Coumans

advertentie
advertentie