Afbeelding
SOJS

SOJS kijkt terug op heerlijke meivakantie

Activiteiten

SLIEDRECHT De meivakantie zit er weer op. Stichting open jeugdwerk Sliedrecht blikt terug op twee zeer geslaagde weken. Mad Science verzorgde de aftrap met waanzinnige proefjes en een spectaculaire demonstratie met chemische substanties, waarna er workshops volgde waarbij de maag goed gevuld werd met een cup cake workshop en een workshop zelf pizza’s maken met Kampvuurkok Ariën.

Ook de sportieve en culturele interesses van de kinderen werden geprikkeld, de dans en theater workshop en de combi workshop sport en moes tuinieren bij de sociale moestuin in Sliedrecht waren een groot succes.

Nieuw dit jaar waren de plusworkshops, kinderen die vanwege een beperking of vanwege een andere reden baat hebben bij kleine gestructureerde groepssamenstelling konden zich inschrijven voor alle workshops.

In samenwerking met het speciaal onderwijs en het sociaal wijkteam wordt deze doelgroep gehoord en gezien. De plusworkshops werden druk bezocht en zaten nagenoeg vol. Door de kinderen in te delen in kleinere groepen en met gespecialiseerde begeleiding konden ook deze kinderen genieten van de workshops die Stichting open jeugdwerk Sliedrecht aanbiedt.

De plusworkshops zullen iedere vakantie terugkomen op het programma van Stichting open jeugdwerk Sliedrecht.

advertentie