Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht biedt veel vertier in de meivakantie
Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht biedt veel vertier in de meivakantie SOJS

Dansen, koken of sporten in de meivakantie met open jeugdwerk

23 april 2022 om 14:43 Activiteiten

SLIEDRECHT Stichting open jeugdwerk Sliedrecht biedt ook dit jaar in de meivakantie weer activiteiten aan voor de kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar.

In de meivakantie worden een vijftal workshops gegeven. Activiteiten op basis van beleving, om samen plezier te maken en positieve ervaringen met elkaar op te bouwen. Op maandag 25 april komt Mad Science naar het jongerencentrum Elektra, je kunt ervaren hoe het is om een echte professor te zijn. Je gaat zelf aan de slag met verschillende proefjes!

Voor de creatievelingen en fijnproevers onder ons, kun je op vrijdag 29 april met verschillende lekkernijen je eigen cupcakes versieren, proeven en meenemen! Wil je meer lekkernijen, kom dan maandag 2 mei koken met de stoerste kampvuurkok uit de omgeving. Kom zelf je eigen pizza bakken op kolen en vuur.

Hou je meer van een wat actievere activiteit? Dan is de combinatie sport en moestuinieren iets voor jou! Op 4 mei wordt sport en moestuinieren met elkaar afgewisseld. Ook kun je proeven wat voor lekkere dingen de moestuin te bieden heeft! Op vrijdag 6 mei kun je swingen tijdens de dans en theater workshop met als thema ‘Vrijheid’. Kortom voor iedereen wat wils! Voor meer informatie over de verschillende activiteiten en het aanmelden ga dan snel naar www.sojs.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie