Afbeelding
Dromen zonder beperking

Sliedrechtse Edwin beleeft zijn Rallydroom

27 mei 2023 om 12:19 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Een team van de Sliedrechtse Stichting Dromen zonder beperking kon 19 mei de droom van Edwin vervullen. Zijn droom? Een keertje meerijden in een rallywagen, op volle snelheid. Hij is in de afgelopen jaren vaak naar rallywedstrijden geweest als toeschouwer, maar zou heel graag eens het gevoel willen ervaren van de snelheid, en dan vooral het uitbreken van de auto in bochten.

Om 8 uur wordt dromer Edwin ‘overvallen’ met het nieuws dat vandaag niet een bezoek aan de homeopaat, zoals vader Joost (die hem ook zal begeleiden tijdens deze dag) hem heeft verteld, maar zijn droomdag op het programma staat. 

Dromer Edwin is uiteraard best even wat gespannen. Want hoe zou het straks toch gaan voelen? Maar hij dan aankomt op het @MidlandCircuitLelystad valt de spanning weg en gaat Edwin meteen stralen. Gedurende de dag kan de enthousiaste rallyfan meerijden in maar liefst 8 verschillende rallywagens.

Als hij na deze eerste ronde uitstapt is zijn reactie: ,,Ik ga nog een keer! Wat gaaf! De auto brak uit en dat wilde ik zo graag voelen!”

De mensen van Rally for Kids hebben alles prima verzorgd. Heel de dag worden alle aanwezigen voorzien van wat lekkers, koffie, thee, koeken, frisdrank… noem het maar op. Ook de lunch voor alle aanwezigen is geregeld. Edwin krijgt namens RallyForKids nog een goodybag, en uit handen van contactpersoon Jan een petje als herinnering aan deze schitterende dag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie