Afbeelding
Partycentrum De Lockhorst

Gezicht van de Zaak: Arie van den Nieuwendijk

13 januari 2023 om 10:56 Mensen

Of het nu om een winkel gaat of een bedrijf in een kantoorpand, iedere onderneming heeft wel een boegbeeld. Zo iemand waarvan iedereen weet: die hoort bij dát bedrijf. Zo’n bekende Sliedrechter of Hardinxvelder – want dat zijn het – mag je met recht ‘het gezicht van de zaak’ noemen. In deze rubriek komt zo iemand aan bod. Dit keer is dat Arie van den Nieuwendijk van Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht.

Wat is uw favoriete plek in Sliedrecht? ,,Mijn favoriete plek is langs het water bij de Singel.”

Als u nog eens ander werk zou moeten doen, wat zou dat zijn? ,,Ik zou niet heel wat anders willen doen. Het zou altijd iets aan horeca gerelateerd zijn, ten dienste van iemand anders.”

Heeft u huisdieren? ,,Nee, ik heb geen huisdieren.”

Hoe ziet uw droomvakantie er uit? ,,Ik word altijd heel vrolijk van Spanje. Het is mijn favoriete vakantieland.”

Waar mogen ze u voor wakker maken? ,,Voor goed gebakken zeetong met een mooi glas witte wijn.”

Voor wie zou u nog wel eens een evenement willen organiseren in De Lockhorst en waarom? ,,Ik zou het een eer vinden om ooit eens iets te kunnen betekenen voor het Koningshuis en dan hoop ik dat zij ons mooie Baggerdorp mogen leren kennen.”

Lijkt het jou ook leuk om in deze rubriek te staan? Of ken jij iemand die zeker weten in deze rubriek aan het woord moet komen? Mail het dan naar kompas.hardinxveld@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie