Afbeelding
Synergos

Turnseizoen van start voor Synergos

25 november 2019 om 09:50 Overig

SLIEDRECHT In Amsterdam vond zaterdag 23 november de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen plaats voor de turnsters die uitkomen in de 4de divisie. Er deden 4 turnsters van Synergos aan mee.

In de eerste wedstrijdronde waren dit de junioren Puck Hogendoorn en Rhodé van der Linden. Zij kwamen uit in een groep van 21 turnsters. Het was voor beide meisjes de eerste wedstrijd op dit niveau en zelfs hun eerste KNGU wedstrijd. Puck behaalde in deze wedstrijd de 14de plaats en een 6de plaats met haar balkoefening. Rhodé viel net buiten de top 15.

Later in de middag waren de senioren uit de 4de divisie aan de beurt. Dorieke van Zwienen turnde een mooie wedstrijd met helaas een val van balk, maar met een 7de plaats op brug. Voor Anne-Marie Wemmers was dit haar eerste wedstrijd, zij turnt sinds kort bij Synergos. Zij turnde een mooie wedstrijd met een val op balk, maar ook een 4de plaats op zowel vloer als sprong. Anne-Marie werd bij deze wedstrijd 11de en Dorieke 12de in een wedstrijd met 23 turnsters.

Deze sporters turnen hun 2de plaatsingswedstrijd op zaterdag 11 januari. Daarna zal bekend worden of zij zijn geplaatst voor de finale van de districtswedstrijd Zuid-Holland.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie