Afbeelding
Domain les Forges

Op zoek naar het ideale vakantieland? Reis af naar Frankrijk!

Partnercontent

De corona-maatregelen worden de laatste tijd steeds meer versoepeld. Dat is positief nieuws ook gezien de zomervakantie. Sinds 15 juni is het weer toegestaan om te mogen reizen naar zestien Europese landen. Ook Frankrijk stelt zijn grenzen weer open voor vakantiegangers en dat klinkt veel mensen als muziek in de oren. Het land biedt immers alles wat een vakantie compleet maakt, variërend van prachtige landschappen, adembenemende bergketens en ontelbare kilometers strand tot een Bourgondische keuken, goede wijnen en een gastvrije cultuur. Bent u ook van plan om deze zomervakantie te vieren in Frankrijk? Dan is dat een uitstekend idee. Het land is ontzettend uitgestrekt en biedt daarom voldoende ruimte om overal gepaste afstand te houden. Hetzelfde geldt voor de gerenommeerde vakantieparken. Veelal zijn die zeer ruimtelijk opgezet, waardoor u veilig en in alle privacy van uw vakantiehuis kunt genieten. 

Riante vakantievilla’s 

De basis om te genieten van al het goede dat het veelzijdige land te bieden heeft, is natuurlijk een royaal vakantiehuis in Frankrijk. Bij FranceComfort vindt u prachtige huizen en villa’s die van alle moderne gemakken zijn voorzien. De diverse parken waar die zijn gesitueerd, bevinden zich verspreid over het midden en het zuiden van Frankrijk. In de Poitou-Charentes hebt u de keuze uit een drietal aantrekkelijke, luxe resorts. De villaparken zijn genaamd Bourg Est – Vigelière, L’Aveneau en Vieille Vigne en Domaine Les Forges. Hier vindt u ongetwijfeld een vakantiehuis waar het heerlijk relaxed toeven is. Er zijn villa’s beschikbaar voor vier, zes of acht personen. U kunt er dus zowel als stel, als gezin of als vriendenkoppel uitstekend terecht. Iedere villa heeft een sfeervolle zithoek, heerlijke kingsize bedden en – perfect als u reserveert met vrienden of familie – één of twee badkamers. Ook de grote tuinen rond de huizen bieden alle ruimte om tot rust te komen. Zoals u van een keten als FranceComfort mag verwachten, zijn de parken ingericht met hoogwaardige accommodaties. U vindt er onder andere knusse restaurants, mooie tennisbanen, verwarmde buitenzwembaden en jeu-de-boules-banen. 

Zonovergoten streek 

Natuurlijk wilt u ook genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft. In Poitou-Charentes – gevormd door de departementen Charente-Maritime, Deux-Sèvres, Vienne en Charente - zult u zich geen moment vervelen. De streek is gelegen aan de Atlantische Oceaan en bevindt zich aan de Westkust van Frankrijk. Wie zich op vakantie graag sportief uitleeft, kan (kite)surfen en zeilen naar hartenlust! Maar ook zonaanbidders komen hier volop aan hun trekken. De Poitou-Charentes staat bekend om haar uitgestrekte parelwitte zandstranden en talrijke zonuren. Ook de schilderachtige badplaatsjes met iconische haventjes, culinaire bistro’s en gezellige cafés maken de regio zeer geliefd. Ze bieden de perfecte plek om een zonovergoten dag heerlijk rozig en voldaan af te sluiten. Ook een bezoek aan de historische stad Poitiers mag niet ontbreken. Zo moet u de vele overblijfselen uit de Romeinse tijd absoluut gezien hebben, net zoals het wereldberoemde centrum van de stad met het betoverend mooie kruispunt van de rivier de Clain met de rivier de Boivre.

Coronagarantie 

Bijkomend voordeel als u afreist naar de Poitou-Charentes is dat het vanuit regio Sliedrecht slechts negen uur rijden is. Die reistijd valt dus goed te overzien. Prettig aan de kleinschalige vakantieparken van FranceComfort, is dat daar alle maatregelen zijn genomen in het kader van COVID-19. U krijgt zelfs coronagarantie en bovendien profiteert u van aantrekkelijke zomerkortingen!   

advertentie