Afbeelding
Archief BDUmedia

Woonkeus verlaagt jaarlijkse inschrijfkosten

15 januari 2020 om 08:40 Wonen

SLIEDRECHT Woonkeus verlaagt per 28 januari 2020 haar inschrijfkosten voor woningzoekenden. De kosten van de jaarlijkse verlenging dalen met 25% naar 15 euro. In het eerste inschrijfjaar zijn de kosten 22,50 euro en die zijn 29% verlaagd. Woonkeus is een organisatie die woningzoekenden in de Drechtsteden ondersteunt bij het vinden van een geschikte (sociale) huurwoning.

In 2017 is besloten om Woonkeus te reorganiseren. Belangrijke reden van de reorganisatie was een verlaging van de bedrijfskosten met het voornemen de inschrijfkosten voor woningzoekenden te verlagen. Door de wachttijden staan woningzoekenden soms jaren ingeschreven bij Woonkeus. Met de nieuwe tarieven liggen de kosten op hetzelfde niveau als andere regionale aanbodsystemen van (sociale) huurwoningen. Woningzoekenden waarderen de kwaliteit van de dienstverlening van Woonkeus in 2017 met 7,7. Op 28 januari komt Woonkeus met een verbeterde website die nog beter inspeelt op de wensen van woningzoekenden. De nieuwe tarieven gaan dan ook in.

De regio Drechtsteden bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Meer over Woonkeus is te vinden op www.woonkeus.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie