Wasstraat de Walvis in Sliedrecht vernieuwd

Zakelijk

SLIEDRECHT Wasstraat de Walvis is de enige kettingwasstraat van Sliedrecht en trouwe bezoekers aan de wasstraat weten het al langer: de Walvis blijft continu vernieuwen en de wasbeurten worden alleen maar beter. 

Bij de wasstraat aan de Marisstraat zijn in de afgelopen weken een aantal upgrades doorgevoerd. In de wastunnel zijn extra borstels geplaatst van hoogwaardig textiel voor een nog beter wasresultaat. Daarnaast staat er in Sliedrecht nu ook een automatische velgen innevelaar en is de hogedrukreiniger uitgerust met speciale frees nozzles voor nog schonere velgen.

,,Innoveren is een kernwaarde bij de Walvis”, zegt Marcel van Veen, eigenaar van Wasstraat de Walvis. ,,Het maakt niet uit of je veel of weinig concurrentie hebt. De klantervaring staat voorop en dat betekent continu blijven vernieuwen en verbeteren op alle vlakken.”

Wasstraat de Walvis staat bekend om de grondige voorwas. Nog voordat de auto de tunnel inrijdt, wordt de auto met water en zeep ingeneveld. Dit heeft als doel een optimaal resultaat van de wasbeurt te garanderen. Eenmaal in de tunnel wordt de auto gereinigd met onthard water voor meer glans en een vlekvrije opdroging.

Alle bezoekers die gebruik maken van de wasstraat kunnen daarna gratis gebruik maken van verschillende extra faciliteiten. Zo zijn er drie stofzuigers om ook binnen de auto schoon te maken, is er gratis papier om alles goed drogen en staat er een mattenwasser.

De wasprogramma’s van de Walvis zijn divers en variëren in prijs. De bekendste wasbeurt is wel Rain Magic Shine. Het wasprogramma beschermt chroom, glas en ook de lak van de auto. Tegelijkertijd zorgt de waterafstotende werking van Rain Magic Shine voor beter zicht en meer veiligheid tijdens het rijden. In een land als Nederland waar het veel regent is veiligheid op de weg heel belangrijk.

Klanten van de wasstraat in Sliedrecht kunnen gebruik maken van de Walvis waspassen en abonnementen. Waspashouders krijgen altijd korting op elke wasbeurt en bonussen bij het opwaarderen van hun tegoed.

Abonnees kunnen maandelijks voor een vast bedrag onbeperkt hun auto wassen met hun favoriete wasprogramma. Wie het slim aanpakt, neemt een kwartaalabonnement en wast dan drie maanden lang onbeperkt voor nog geen €39. Waspassen en abonnementen zijn eenvoudig aan te schaffen via de website van Wasstraat de Walvis.

Wie een enkele wasbeurt zoekt kan dat makkelijk en snel kopen via de Walvisshop. Na het plaatsen van de bestelling, krijgt de bezoeker een unieke QR-code. Eenmaal aan de beurt toont de bezoeker de QR-code aan de medewerker en wordt de gekozen wasbeurt uitgevoerd.

Wasstraat de Walvis is gelegen aan de Marisstraat in Sliedrecht. De wasstraat is maandag tot en met zaterdag open van 9:00 tot 17:30. Kijk voor meer informatie op https://wasstraatdewalvis.nl/vestigingen/sliedrecht.

advertentie
advertentie