Het gerenoveerde pand aan de Baanhoek in Sliedrecht heeft 77 opslagruimten van 3 tot 25 kubieke meter.
Het gerenoveerde pand aan de Baanhoek in Sliedrecht heeft 77 opslagruimten van 3 tot 25 kubieke meter. Suzanne Heikoop
Advertorial

Opslagboxen in Sliedrecht

22 juli 2021 om 14:29 Zakelijk

SLIEDRECHT Liggen de winterbanden in de weg? Moet je tijdelijk je inboedel kwijt? Geen nood! Opslag Sliedrecht biedt uitkomst. Het gerenoveerde pand aan de Baanhoek in Sliedrecht heeft 77 opslagruimten van 3 tot 25 kubieke meter, waar je veilig je spullen op kunt slaan.

Het pand aan Baanhoek 184 staat er al sinds de jaren zeventig, maar fungeerde altijd als kantoor. Beheerder Coralinde Vlot vertelt: ,,Mijn vader Teus heeft zijn bedrijf, Teus Vlot Diesel Marine B.V. achter dit pand. Toen hij de kans kreeg, kocht hij dit gebouw erbij. Hier zaten diverse huurders in, maar die vertrokken met de tijd. Tot het leeg stond. Teus had een aantal opties. Renoveren voor kantoordoeleinden werd erg duur. Het gebouw was slecht geïsoleerd en niet meer van deze tijd. Voor kantoorunits is de laatste tijd ook weinig animo. Slopen was zonde en daarnaast ook prijzig. Toen ontstond het idee om er opslagboxen in te maken. Na wat research bleek dat er maar weinig opslagmogelijkheden in de regio zijn. Het pand staat op een gunstige locatie en leent zich er uitstekend voor. Toen er steeds meer positieve punten bij elkaar kwamen, ging het snel. We haalden het pand leeg, er ging een kwast doorheen en de boxen werden geplaatst. Tijdens een gesprek hoorde ik dat ik de kar mocht trekken. Dat kwam enerzijds als een verrassing, maar anderzijds ook niet, want ik ken mijn vader. Hij is een rasondernemer, hij weet van aanpakken en daar word je vanzelf in meegezogen. We vullen elkaar er ook in aan, dus ik vind het leuk om dit samen met hem te doen. Mijn vader regelt de technische zaken, ik de rest.”

We willen rond 1 augustus officieel open

Inmiddels heeft het pand van binnen en buiten een make-over gehad. Een aantal boxen zijn ook al verhuurd. ,,Nog niet alles is tot in de details afgerond, dus officieel willen we rond 1 augustus open. De opslag is dan voor particuliere of zakelijke klanten te huur. Via de website kan er berekend worden hoeveel ruimte je nodig hebt. Er kan een box op de plattegrond aangeklikt worden, dan zie je wat de prijzen zijn. Huren kan vanaf een maand, bij langer gebruik gaat het maandtarief met staffelkorting omlaag. Men krijgt een persoonlijk slot op de box en een eigen pincode voor het hek en de voordeur. Het pand is zeven dagen per week toegankelijk van 6.00 tot 23.00 uur. Er kan gratis geparkeerd worden, in het pand zit een goederenlift en er zijn karretjes aanwezig voor het vervoeren van spullen. Opslag Sliedrecht is verlicht, vorstvrij, droog en veilig, met 24/7 camerabewaking.”

Een box huren kan via de website, maar Coralinde komt ook graag even in contact met de huurders. ,,Het is een geautomatiseerd concept, maar ik vind het belangrijk om kennis te maken en huurders rond te leiden. Zo weten mensen bij wie ze aan kunnen kloppen voor vragen. Dat maakt het huren toch een stukje persoonlijker en fijner.”

www.opslagsliedrecht.nl - 06-82051108 - info@opslagsliedrecht.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie