De nieuwe site van de praktijk.
De nieuwe site van de praktijk. Fysiotherapie Sliedrechtwest

Vernieuwde site Fysiotherapie Sliedrecht West

28 oktober 2021 om 16:34 Zakelijk

SLIEDRECHT Fysiotherapie Sliedrecht West heeft een compleet vernieuwde website, begeleiden sinds kort stagiaires fysiotherapie en bieden tevens enkele nieuwe behandelvormen aan! Graag informeren wij u over het oriënteren op een nieuwe ziektekostenverzekering voor 2022. Hoe zit het eigenlijk met de vergoedingen en bestaat het eigen risico ook bij fysiotherapie? Lees hieronder verder!

Onze website www.fysiotherapie-sliedrechtwest.nl is geheel vernieuwd. Zo vindt u snel en gemakkelijk informatie over openingstijden, specialisaties, behandelingen, het team, vergoedingen, nieuws en contactmogelijkheden.

Velen zijn in de veronderstelling dat fysiotherapie ten koste gaat van het eigen risico, met als gevolg dat ze deze zorg mijden. Dit is echter niet nodig, want fysiotherapie uit het aanvullende pakket gaat niet ten koste van het eigen risico. U hoeft dus geen behandelingen zelf te betalen mits u voldoende aanvullend verzekerd bent. Ook in 2022 veranderen er vanuit de verzekeraars weer wat zaken omtrent vergoedingen. Er bestaan duidelijke verschillen per aanvullend pakket met betrekking tot het aantal te vergoeden fysiotherapie behandelingen. Een rondgang langs de verschillende verzekeraars kan in dit opzicht voordelig uitpakken en loont zeker de moeite. Wanneer men niet aanvullend verzekerd is, kan men bij ons ook terecht voor fysiotherapie tegen een voordelig tarief.

Sinds september begeleiden wij stagiaires van Avans Hogeschool voor de opleiding fysiotherapie. Wij geven graag ‘een kijkje in de keuken’, delen onze kennis-kunde en dragen hierdoor bij aan het opleiden van kundige toekomstige therapeuten.

Fysiotherapie Sliedrecht West is gevestigd aan de Maaslaan 8 te Sliedrecht. Wij bieden een cliëntgerichte en persoonlijke benadering, plannen afspraken op korte termijn in en hebben ruime openingstijden. De praktijkvoering is door het volgen van diverse cursussen en beroepsgerichte opleidingen in de loop der jaren uitgebreid en verbeterd, waardoor wij o.a. medical taping, dry needling, kaaktherapie/CRAFTA, echografie en orthopedische revalidatie (o.a. heup-, knie- en schouderrevalidatie) bieden. Ook hebben wij in de praktijk een geregistreerd manueeltherapeut en bieden wij medische fitness voor COPD-patiënten, claudicatiotraining, revalidatie na COVID en per half november 2021 ook medische fitness bij osteoporose.

Hans Mikhout, Bob Melman, Nicoline Punt en Lonneke Willemstein staan voor u klaar.

Maaslaan 8, 0184-411844, info@fysiotherapie-sliedrechtwest.nl.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie