Chris Verschoor (l), directeur van Verschoor Reizen en Michel Kraaijeveld (r), bijSKC Merwede/Multiplaat verantwoordelijk voor de sponsorcontacten.
Chris Verschoor (l), directeur van Verschoor Reizen en Michel Kraaijeveld (r), bijSKC Merwede/Multiplaat verantwoordelijk voor de sponsorcontacten. SKC Merwede/Multiplaat

SKC Merwede/Multiplaat sluit partnership met Verschoor Reizen

9 mei 2023 om 16:51 Zakelijk

SLIEDRECHT Deze week vond het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi weer plaats bij SKC Merwede/Multiplaat. Ondertussen een echte traditie bij de vereniging.

Vanaf volgend jaar zal het toernooi de naam dragen van Verschoor Reizen. SKC Merwede/Multiplaat heeft voor de komende vijf jaar een partnership afgesloten met het Hardinxveldse bedrijf Verschoor Reizen, de betrouwbare partner voor het organiseren van je reis, evenement of vervoer voor je vereniging, bedrijf of school.

,,We zijn blij dat we met Verschoor Reizen een partnership hebben kunnen afsluiten, een echt Alblasserwaards bedrijf dat met de kernwaarden veilig en vertrouwd perfect past bij zowel onze familievereniging en de jaarlijkse traditie die het schoolkorfbaltoernooi is. En natuurlijk is er een directe link met de doelgroep, want wie is er nou niet op schoolreis geweest, met uiteraard de verstopact onder de stoelen bij terugkomst?”, aldus Jeroen Jeroense, bij de vereniging eindverantwoordelijk voor de sponsorcommissie.

Verschoor Reizen, met de meest milieuvriendelijke touringcars die op dit moment verkrijgbaar zijn op de markt, bestaat in 2024 100 jaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie