Afbeelding
racing.de

Dubbelslag voor Lotte van Drunen in het EK Dames in Duitsland

2 mei 2023 om 10:05 Motorsport

SLIEDRECHT Lotte van Drunen heeft de tweede wedstrijd van het Europees Kampioenschap dames weten te winnen. Deze wedstrijd werd verreden in het Duitse Prisannewitz. Lotte had het al snel goed naar haar zin op de baan en wist in zowel de vrije training als de tijdtraining de snelste tijd op de klok te zetten. Ook wist ze aan het einde van de dag de kwalificatieheat winnend af te sluiten waardoor ze met vertrouwen uit keek naar de manches op zondag. 

Bij de start van de eerste manche kwam ze goed weg en wist als leider de eerste bocht in te sturen. Met een goed ritme slaagde ze erin om iedere ronde verder weg te lopen bij de concurrentie. Lotte won de manche met grote voorsprong en keerde met een tevreden gevoel terug naar het paddock. 

Ook in de tweede manche wist Lotte gelijk de leiding in de wedstrijd in handen te nemen. Het was een kopie van de eerste manche want ook nu wist ze de manche met ruime voorsprong te winnen. 

Met deze dubbelslag heeft Lotte haar voorsprong in de tussenstand van het Europees Kampioenschap weten te vergroten. Aankomend weekend staat de derde wedstrijd van het wereldkampioenschap dames op het programma in het Spaanse Arroyomolinos. Ze heeft de laatste weken hard gewerkt en is klaar voor deze wedstrijd.

Lotte volgen via Instagram of Facebook kan via Lottevandrunen401.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie