Afbeelding
CDA Sliedrecht
Raadspraat

Op (naar) een prachtig jaar!

25 juni 2021 om 14:51 Column

Bij het schrijven van mijn column besefte ik weer: wat kan er toch veel gebeuren in een jaar! Vooruitkijkend naar de zomervakantie dacht ik na over wat allemaal is gepasseerd. Ik dacht terug aan de laatste keer dat ik een column mocht schrijven voor deze rubriek. Dat was vorig jaar juni. We hadden toen allemaal het idee dat we de coronacrisis achter de rug hadden. Niks bleek minder waar helaas. Ikzelf woonde op dat moment nog thuis, ging alleen door het leven en werkte met plezier in Den Haag.

Er is veel gebeurd in een jaar. Ik heb een eigen plek onder de zon. Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet. En ik kijk uit naar een nieuwe baan in Rotterdam. Ik kon dus, ondanks alle coronaperikelen, terugkijken op een prachtig jaar vol van zegeningen. Iets waar ik enorm dankbaar voor ben!

Het terugblikken op het afgelopen jaar verlegde zich van privé naar politiek. Ook daarbinnen is ontzettend veel van de grond gekomen. Ondanks de coronacrisis heeft de gemeente niet stilgestaan. Er is onvermoeibaar gewerkt aan het mooier maken van ons prachtige dorp.

Als CDA Sliedrecht zijn wij erg blij met waar wij op terug kunnen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de bouw van woningen op het oude ziekenhuisterrein. Een grote wens van het CDA die in vervulling is gegaan! Ook denken wij aan het duurzamer maken van Sliedrecht vanwege het warmtenet. Als Sliedrecht hebben we een groene toekomst! Maar vooral denken wij aan het nieuwe fietspad op de Craijensteijn. Dit is een groot succes voor ons! Stuk voor stuk onderwerpen die uitgevoerd gaan worden of zelfs al in uitvoering zijn. Uiteraard ook onderwerpen die ons dorp mooier gaan maken én bovenal onderwerpen die uit het verkiezingsprogramma van het CDA Sliedrecht komen. Successen om dankbaar voor te zijn dus!

Is Sliedrecht nu af? Dat zeker niet! Als CDA Sliedrecht blijven we onvermoeibaar verder bouwen aan ons prachtige dorp; samen met de andere raadsleden, met de burgemeester en wethouders en met de ambtenaren. Dit doen wij uiteraard tot aan de verkiezingen van maart 2022, maar zeker ook daarna.

Hopelijk kan ik volgend jaar rond deze tijd weer verder terugblikken. Terugkijkend op een prachtig jaar vol van zegeningen. Zowel privé als politiek. Uiteraard hoop ik dat dit niet alleen geldt voor mezelf, maar bovenal ook voor Sliedrecht en alle Sliedrechters.

Frank van Dunsbergen, CDA Sliedrecht

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie