Weet jij welke vijf huisnamen precies zijn?
Weet jij welke vijf huisnamen precies zijn? Albert de Coster

Zoek mee in Sliedrecht? (131)

11 augustus 2023 om 11:09 Recreatie

SLIEDRECHT Er kwamen na de eerste digitale versie niet erg veel inzendingen binnen. Dan vraag je je af waar dat aan kan liggen. In eerste instantie denk ik aan de vakantieperiode; als ik zo rondwandel en -fiets zie ik her en der veel gesloten rolluiken. In sommige wijken zie ik zelfs rijen woningen die opgelucht zijn dat de bewoners eindelijk eens een paar weken de hort op zijn. 

door Albert de Coster

Maar het kan ook zo zijn dat veel papieren lezers nooit de krant digitaal lezen en er gewoon geen erg in hebben of niet digitaal vaardig genoeg zijn om het te vinden. En een enkele inzender verzuchtte zelfs dan het wel een hele onderneming was om tussen de regenbuien door de 10 adressen te vinden. En verzocht om de tweede digitale editie niet nog een keer tientallen rondjes rond de kerk te hoeven fietsen. Nou, dat laatste heb ik dan maar in mijn oren geknoopt en mijn opdracht deze keer iets aangepast.

Maar nu de oplossingen van zoekplaatje 129; de eerste digitale opdracht:

Hier de 10 namen en adressen:
’t Komt goed - Baanhoek 111
De long way - Burg. Ypeystraat 3 (deze was wat lastig te vinden)
’t Komt af - Dwarsstraat 4
Taiping - Piet Heinstraat 33
Pleisterplaats - Waalstraat 28
Vitaulium - Goeman Borgesiusweg 11
’t Sprongehonk - Joost van den Vondelstraat 1
Puf - Rivierdijk 306
Opdekaai - Rietlanden 49 (deze was wat lastig te vinden)
Casa dos cerejas - Batelier 42 (deze was wat lastig te vinden)

En ik vroeg nog om de huisnummers op te tellen. De som van de nummers is 588. Dat was voor mij wel handig, want als dit getal klopte waren de adressen vast ook wel goed.

U bent inmiddels vast al op zoek gegaan naar zoekplaatje 130; dat was weer een vertrouwd beeld in de krant. Weet u waar deze foto genomen is? En hoe het heet?

NIEUWE DIGITALE OPDRACHT

Deze keer hoeft u geen 10, maar 5 woningen te zoeken met de mooiste namen. Als u de locaties van deze 5 woningen weet en de huisnummers weer heeft opgeteld kunt u een bericht sturen naar zoekfotosliedrecht@gmail.com


Opdracht 1, He Lief - Albert de Coster


Opdracht 2, Huis van Hoop - Albert de Coster


Opdracht 3, Nondum - Albert de Coster


Opdracht 4, Soli Deo Gloria - Albert de Coster


Opdracht 5, Fuchsia - Albert de Coster

En als u ze niet allemaal weet te vinden mag u ook gewoon insturen; dan kan ik een beetje inschatten welke huizen moeilijk te vinden waren. En dan geef ik wel een tip.

Profielfoto Esther Coumans

Esther Coumans

advertentie
advertentie