Vlnr: Bob Melman, Lonneke Willemstein, Nicoline Punt en Hans Mikhout.
Vlnr: Bob Melman, Lonneke Willemstein, Nicoline Punt en Hans Mikhout. Fysio West

In beweging blijven met Fysio West

Zakelijk

SLIEDRECHT De dagen worden korter en de herfst dient zich aan. Belangrijk om in beweging te blijven en dagelijks naar buiten te gaan. Ook bij Fysiotherapie Sliedrecht West hebben we niet stil gezeten.

In het voorjaar hebben wij u al laten weten dat Bob en Nicoline zich hebben verdiept in Benigne Paroxismale Positie Draaiduizeligheid (BPPD). Dit is een aanvalsgewijze vorm van draaiduizeligheid die met fysiotherapeutische behandeling en oefeningen verholpen kan worden. Sinds kort hebben wij in de praktijk een speciale bril om nog beter te kunnen onderzoeken welke vorm BPPD het is, dit is een Frenzl bril.

Nicoline had zich het afgelopen jaar al gespecialiseerd in de behandeling van stuitklachten (NIMOC: dit is een uitwendige behandeling bij pijnklachten aan het stuitje) en heeft zich nu ook geschoold in de behandeling van het bekken- en bekkenbodemklachten.

Kaakfysiotherapie is iets minder bekend binnen de fysiotherapie. Binnen dit domein valt CRAFTA. Lonneke is momenteel bezig met het afrondende deel van de opleiding. CRAFTA houdt zicht bezig met de kaak, de gehele schedel en met alle spieren en zenuwen. Aandoeningen die onder andere behandeld kunnen worden zijn klachten zoals knakken, klemmen en knarsen. Maar ook oorsuizen, hoofdpijn, heesheid en slikproblemen kunnen aangepakt worden.

Wist u trouwens dat wij te vinden zijn op sociale media als Instagram, Facebook en LinkedIn? Hier vindt u de meest actuele informatie over de praktijk, maar ook nieuwsberichten uit de zorg of interessante weetjes. Ook op onze website verschijnen regelmatig nieuwsberichten.

Naast de bovengenoemde behandelingen, biedt de praktijk ook de onderstaande diagnostische en therapeutische interventies aan naast reguliere fysiotherapie: Manuele therapie, MSU echografie, Dryneedling, Medical taping. Medische training voor COPD, Perifeer Arterieel Vaatlijden, Osteoporose en COVID (aangesloten bij Chronisch ZorgNet).

Fysiotherapie Sliedrecht West is gelegen aan de Maaslaan 8 en beschikt over voldoende parkeerruimte, ruime openingstijden (ook ‘s avonds). Er is geen wachtlijst, zodat u altijd snel een afspraak kunt plannen.

advertentie
advertentie