Eigenaren Monique en Frank Honders zijn zeer content met de grote toeloop.
Eigenaren Monique en Frank Honders zijn zeer content met de grote toeloop. Restaurant Kampanje

Restaurant Kampanje: ‘Wij staan gewoon klaar voor onze gasten!’

11 mei 2023 om 16:39 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Restaurant, brasserie en zalencentrum Kampanje in Hardinxveld-Giessendam floreert als nooit tevoren. Zelfs het nieuws dat het huidige pand over drie jaar verlaten wordt, heeft daar nauwelijks invloed op. ,,Tot juli 2026 is iedereen van harte welkom.”

Eigenaren Monique en Frank Honders zijn zeer content met de grote toeloop. Toch willen zij benadrukken dat hun dienstverlening op de huidige locatie volop doorgaat. ,,Ons vertrek is pas over een aantal jaar. Dat betekent dat wij in Kampanje aan de Troelstrastraat tot de zomer van 2026 iedereen van harte welkom heten: voor lunch, diner, borrel of in één van onze zalen.”

Frank: ,,Wij leven in het hier en nu en dat betekent dat we onze gasten willen verwennen. Gelukkig merken we dat mensen ons ook na de COVID periode heel goed weten te vinden. Het restaurant en de brasserie zitten vol, het terrasseizoen komt eraan en er is veel vraag naar onze zaalruimte.” Monique: ,,Bruiloftsfeesten en bedrijfsfeesten worden doorgaans wat langer van tevoren besproken. Wij staan met heel ons team klaar van zo’n feest een onvergetelijke avond te maken!” Behalve voor bruiloften en partijen zijn die ruimtes ook zeer geschikt voor meer zakelijke doeleinden. Frank: ,,Als vergaderlocatie is Kampanje van alle gemakken voorzien. Goed bereikbaar vanaf de A15 vergader je bij ons in een aangename en sfeervolle omgeving. Dat geldt net zo goed voor grote, als voor kleine groepen! Onze zalen lenen zich prima voor buffetten: zowel voor feesten als voor andere bijeenkomsten bespreken we graag de. Mogelijkheden.”

Frank en Monique willen ook graag de catering-opties benadrukken die Kampanje te bieden heeft. ,,Dat kan variëren van een buffet aan huis, tot grote evenementen. Die verzorgen wij van top tot teen, inclusief aankleding. Op professionele wijze zorgen wij voor bereiding én bediening.”

,,Het is heel fijn dat we op deze prachtige, centrale plek op zo veel verschillende manieren het mensen naar de zin kunnen maken: en dat blijft tot juli 2026 zo”, besluiten Monique en Frank. Kampanje is geopend van woensdag tot en met zaterdag en op maandag en dinsdag voor groepen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie