Afbeelding
Richard van Hoek Fotografie

Weer een blamage voor vv Sliedrecht

19 maart 2023 om 11:13 Voetbal

SLIEDRECHT Opnieuw heeft Sliedrecht een flinke nederlaag geleden, die in de eerste minuten van de wedstrijd al gestalte kreeg. Tegen DTS’35 uit Ede werd zaterdag 18 maart op eigen terrein in de eerste paar minuten de wedstrijd al uit handen gegeven. Uiteindelijk wonnen de gasten met 0-5.

door Joop Hartog

Het is niet de eerste keer deze competitie dat Sliedrecht te slap aan de wedstrijd begint. Zaterdag stond binnen acht minuten de teller al op 0-2. DTS’35 is de nummer vier op de ranglijst en beschikt over een technisch goed elftal, dat vlot combinerend Sliedrecht de eerste helft zwaar bestookte. Door onvoldoende scherpte en wat persoonlijke fouten bij Sliedrecht liepen de gasten uit naar een 0-3 ruststand.

MEER TEGENSPEL

Met een wat aangepaste veldbezetting heeft Sliedrecht de tweede helft meer tegenspel geboden, maar heeft de defensie van de tegenstander niet of nauwelijks onder druk kunnen zetten. Er was in ieder geval wat meer beleving te zien, maar DTS’35 kon de verkregen voorsprong moeiteloos verdedigen en bouwde die na een uur verder uit naar 0-4. Een kwartier voor tijd werd met een toegekende strafschop de eindstand van 0-5 bezegeld.

WEER EEN KRAKER

Opnieuw een grote nederlaag voor Sliedrecht, dat weliswaar nog steeds kampt met een aantal blessures, maar weer verzuimde om scherp genoeg aan de wedstrijd te beginnen. Zaterdag 25 maart staat weer een kraker te wachten wanneer een bezoek gebracht wordt aan het Leerdamse L.R.C., de nummer twee op de ranglijst. Ook hier wordt om 14.30 uur afgetrapt.