Afbeelding
Sliedrechts Museum

Laatste kunstexpositie in het Sliedrecht Museum

Kunst

SLIEDRECHT Op 1 oktober start de laatste in een reeks van vijf kunstexposities in het Sliedrechts Museum. Deze is te zien tot en met zaterdag 5 november.

Ook dit keer is er weer een gevarieerd aanbod van vijf kunstenaars die hun roots in Sliedrecht hebben: Dirk de Bruin, beeldhouwer, Rijna van Holland, beeldhouwer, Harm Kampen, schilder, o.a. van portretten, Antoinette Schoonderbeek, keramiste, werkt in porselein en Gert de Winter, schilder en maakt objecten.

Bert Gort was ook dit keer verantwoordelijk voor de inrichting van de expositieruimte en hij heeft er weer iets bijzonders van gemaakt. Daarnaast wordt een film vertoond van de exposerende kunstenaars, waarin de bezoekers iets gaan zien van hun vakmanschap en wat hen inspireert.

Twee beeldhouwers, Dirk de Bruin en Rijna van Holland, zullen – bij goed weer – op de woensdagmiddagen gedurende de expositie, een demonstratie beeldhouwen geven buiten het museum. Altijd mooi om een kunstenaar aan het werk te zien.

Het Sliedrechts Museum is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur. De entreekosten zijn € 2,- voor volwassenen, €1,- voor museumjaarkaarthouders en € 1,- voor kinderen. Voor groepen kunnen aparte afspraken gemaakt worden. Aanmelden kan via de mail: info@sliedrechtsmuseum.nl.

Info: www.sliedrechtsmuseum.nl of volg het museum op Facebook en Instagram.

advertentie
advertentie