Afbeelding
Foto: De Koffiejongens

Koffie in de brievenbus? Ontdek de nieuwe manier van koffiedrinken

21 december 2021 om 10:47 Partnercontent

Je kent het vast wel: loop je naar de keuken om een lekker kopje koffie te zetten, kom je erachter dat de koffiecups op zijn. Jammer! Gelukkig is er een manier om ervoor te zorgen dat je altijd koffiecups in huis hebt. Je kunt de lekkerste koffiecups tegenwoordig namelijk ook in de vorm van een abonnement krijgen. Daarbij worden je koffiecups gewoon bij je thuisbezorgd, precies wanneer jij ze nodig hebt. Nespresso cups kopen in de winkel is dus verleden tijd!

Kies het abonnement dat bij je past

Het handige aan een abonnement op koffie is dat je het volledig naar je eigen smaak en gewoonten kunt maken. Drink je één kopje koffie per dag, of liever vier? Voor iedereen is er een abonnement op maat. Het pakketje waar je koffiecups in worden verstuurd, past gewoon door je brievenbus. Ze vallen regelmatig bij je op de mat zonder dat je ervoor thuis hoeft te blijven. Dat zorgt ervoor dat je nooit meer zonder koffie zit. 

De koffie die jij lekker vindt

Verandert je smaak, of wil je een keer andere koffiesmaken uitproberen? Dan kun je je abonnement wanneer je wilt aanpassen. Kies bijvoorbeeld een keer voor een lekkere ristretto, of juist voor een lungo extra forte. Door de inhoud van je abonnement te veranderen doorbreek je de sleur en kun je lekkere nieuwe smaken ontdekken. Toch weer terug naar je oude vertrouwde smaken? Dat doe je in een handomdraai. Ook het stopzetten of pauzeren van je abonnement is zo gedaan. Ideaal wanneer je op een lange vakantie gaat en een maandje geen koffie in huis nodig hebt.

Biologisch afbreekbare koffiecups

Het mooie aan de koffiecups van De Koffiejongens is dat ze 100% biologisch afbreekbaar zijn. Ze hoeven niet bij het restafval, maar kunnen na gebruik gewoon in de groene bak. Dat komt omdat de koffiecups gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals mais en suikerriet. In een composteringsinstallatie vergaan ze sneller dan een bananenschil. Daardoor draag je met je koffiegewoontes bij aan een schonere wereld. Een abonnement op koffie is dus niet alleen een goede keuze voor jou, maar ook voor de wereld.

Anne van den Houten

advertentie
advertentie